• Consultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióRestauració, hostaleria i turisme

  Camins km0 és un projecte cooperatiu que neix amb el compromís de fomentar el turisme sostenible i local a la comarca de l’Alt Camp, a l’interior de la Costa Daurada. Crea sinergies amb diversos productors de la comarca. És economia local i sostenible. Un dels seus valors essencials és el treball cooperatiu i en xarxa.

  Telèfons
  669.580.598 / 696.982.789

  Direcció
  Camí de Casafort, 15 43887 Nulles (Alt Camp)

 • Comunicació i tecnologiaConsultoria i desenvolupament localCultura i ociCures i serveis a les personesEducació, recerca i divulgacióHabitatge i gestió de l’entorn

  És una cooperativa d’iniciativa social que treballa amb l’objectiu de transformar el seu entorn a través de propostes socials, culturals i d’entreteniment mitjançant l’educació, la comunicació i la participació. Incideix en múltiples àrees tot organitzant equips de treball
  per projectes i generant sinergies dins de la societat.

  Telèfons
  626.420.684

  Direcció
  C/ Fortuny 23, Cooperativa Obrera Tarraconense, despatx 1 – 43001 Tarragona (Tarragonès)

 • Comunicació i tecnologiaConsultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióHabitatge i gestió de l’entorn

  És una cooperativa d’arquitectes que fa projectes a l’abast de tothom, reivindicant els espais dignes i de qualitat, potenciant la sostenibilitat a través del disseny de qualitat, posant en valor el patrimoni construït, fomentant l’habitatge cooperatiu, i fent pedagogia del territori.

  Telèfons
  606.333.526 / 695.285.341 / 699.627.440

  Direcció
  C/ Sant Antoni, 13 baixos 43800 Valls (Alt Camp)

 • ComerçConsultoria i desenvolupament local

  Cooperativa de persones organitzades en el consum de béns i serveis. Des de 1979, s’abasteix de productes agroecològics i d’ús casolà. Treballa en un territori divers i majoritàriament urbà, i fa projectes d’intercooperació dins de l’Economia Social i Solidària.

  Telèfons
  654.561.024 / 977.331.647

  Direcció
  C/ Pròsper de Bofarull, 26 43202 Reus (Baix Camp)

 • Comunicació i tecnologiaConsultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgació

  El Far Cooperatiu és una agència de comunicació cooperativa que treballa des d’una òptica social i participativa amb l’objectiu de donar visibilitat a col·lectius que habitualment no tenen veu. Ofereix els seus serveis tenint en compte la petjada ecològica, així com l’enfortiment de la xarxa d’Economia Social, Solidària i Cooperativa, i la proximitat.

  Direcció
  C/ de la Unió, 10 1r 43001 Tarragona (Tarragonès)

 • Consultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióEnergia

  Enernou és una cooperativa de treball dedicada a l’àmbit de les energies renovables, l’assessorament energètic i la consultoria tècnica i estratègica, adreçada tant a empreses com a particulars del Camp de Tarragona.

  Telèfons
  625.146.664

  Direcció
  C/ Camí de Valls, 81-87 43204 Reus (Baix Camp)

 • AlimentacióConsultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióLogística i distribució

  La Bajoca és una xarxa de 5 grups de consum locals del Camp de Tarragona, situats als municipis de Valls, Reus, Vila-seca, La Canonja i Tarragona. Les seves sòcies s’autoabasteixen de tot tipus de productes ecològics, de proximitat i/o amb criteris socials, principalment alimentaris, a través de comandes setmanals.

  Telèfons
  626.511.184

  Direcció
  C/ de la Zeta, 2 baixos 43800 Valls (Alt Camp)

 • Assessoria i serveis jurídicsConsultoria i desenvolupament local

  INSTA és una consultoria que advoca per la sostenibilitat i el dret ambiental, que actualment compta amb una experiència de més de vuit anys. INSTA integra coneixements tècnics i jurídics ambientals per tal d’oferir serveis en els camps del dret ambiental, els estudis ambientals i territorials, i l’acompanyament en processos de diàleg ambiental.

  Telèfons
  623.228.806

  Direcció
  C/ Masricart, 6A baixos 43110 La Canonja (Tarragonès)

 • AlimentacióConsultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgació

  L’Aresta és una cooperativa que treballa per la sostenibilitat i la transformació social a partir del desenvolupament de l’agroecologia, la sobirania alimentària i l’economia social, solidària i feminista, mitjançant pràctiques de cooperació social i autogestionàries.

  Telèfons
  620.829.754

  Direcció
  C/ Major, 3 - 43420 Santa Coloma de Queralt (Conca de Barberà)

 • Consultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgació

  L’Economat és una cooperativa de treball sense ànim de lucre que té l’objectiu de desenvolupar l’economia social, solidària i cooperativa al Camp de Tarragona, principalment, a través de l’empoderament social a l’hora d’emprendre projectes col•lectius, la prestació de serveis de gestió de projectes i organitzacions, i l’assessorament estratègic.

  Direcció
  C/ Abat Llort, 22 baixos 43800 Valls (Alt Camp)

 • Consultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióLogística i distribucióRestauració, hostaleria i turisme

  És la cooperativa que acompanya el Camp de Tarragona en la necessària transformació del seu model de mobilitat. Acompanya el procés de canvi cap a un model de mobilitat activa i sostenible a través de la generació i dinamització de polítiques i solucions concretes i adaptades tant per administracions, col·lectius i empreses, com per a vianants i ciclistes.

  Telèfons
  693.818.326

  Direcció
  Ponç d’Icart 12, 3r A 43004 Tarragona (Tarragonès)

 • Consultoria i desenvolupament localCultura i ociEducació, recerca i divulgació

  Entitat que treballa en l’anàlisi, el debat i la promoció dels productes agroalimentaris de proximitat, els territoris on es fan i les persones que els treballen; també en la defensa del paisatge, el turisme responsable, la cultura i el desenvolupament social.

  Telèfons
  645.474.194

  Direcció
  Plaça Poblet i Teixidó, 10 - 43400 Montblanc (Conca de Barberà)

 • Consultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgació

  Associació del Priorat que treballa per mantenir viu el model territorial que configura el paisatge de la comarca, i pel seu reconeixement com a patrimoni mundial de la UNESCO.

  Telèfons
  660.893.362

  Direcció
  Ap. Correus 98, - 43730 Falset (Priorat) o C/ Piró, 60 - 43737 Gratallops (Priorat)

 • Consultoria i desenvolupament localEnergia

  Som Energia vol construir un model energètic renovable que estigui a mans de la ciutadania, des de la participació i la transparència. S’articula a través de grups locals territorials que serveixen com a espai de trobada i participació de les sòcies.

  Direcció
  Parc Científic i Tecnològic de la UdG C/ Pic de Peguera, 9 1r - 17003 Girona

 • Consultoria i desenvolupament localCultura i ociEducació, recerca i divulgació

  Towanda! Equitat és una cooperativa sense afany de lucre del Camp de Tarragona que oereix serveis a entitats públiques i privades per promocionar la igualtat de gènere i contribuir, mitjançant el seu treball, a la transformació social, adoptant un enfocament amb perspectiva de gènere i una mirada feminista.

  Web

  E-mail

  Telèfons

  Direcció

 • Consultoria i desenvolupament localRestauració, hostaleria i turisme

  L’Associació per al desenvolupament integral de la Vall del Corb reuneix empreses del sector agroalimentari, turístic i de la restauració, particulars i entitats del territori. Treballa per dinamitzar aquesta vall en tots els seus àmbits: el cultural, el social, l’econòmic i el mediambiental. Organitza diversos esdeveniments, jornades, trobades i tastos, per enfortir el territori i donar-lo a conèixer.

  Direcció
  C/ Sant Roc, 10 baixos 25341 Ciutadilla (Urgell)

 • ComerçConsultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióRestauració, hostaleria i turisme

  És una botiga on es poden trobar productes d’alimentació i neteja a granel, així com productes d’higiene personal sense plàstics ni químics. Tots els seus productes són vegans, i majoritàriament ecològics i de proximitat.

  Web

  Telèfons
  636.250.772

  Direcció
  Raval de Santa Anna, 47 43201 Reus (Baix Camp)