• Consultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióRestauració, hostaleria i turisme

  Camins km0 és un projecte cooperatiu que neix amb el compromís de fomentar el turisme sostenible i local a la comarca de l’Alt Camp, a l’interior de la Costa Daurada. Crea sinergies amb diversos productors de la comarca. És economia local i sostenible. Un dels seus valors essencials és el treball cooperatiu i en xarxa.

  Telèfons
  669.580.598 / 696.982.789

  Direcció
  Camí de Casafort, 15 43887 Nulles (Alt Camp)

 • Comunicació i tecnologiaConsultoria i desenvolupament localCultura i ociCures i serveis a les personesEducació, recerca i divulgacióHabitatge i gestió de l’entorn

  És una cooperativa d’iniciativa social que treballa amb l’objectiu de transformar el seu entorn a través de propostes socials, culturals i d’entreteniment mitjançant l’educació, la comunicació i la participació. Incideix en múltiples àrees tot organitzant equips de treball
  per projectes i generant sinergies dins de la societat.

  Telèfons
  626.420.684

  Direcció
  C/ Fortuny 23, Cooperativa Obrera Tarraconense, despatx 1 – 43001 Tarragona (Tarragonès)

 • Comunicació i tecnologiaConsultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióHabitatge i gestió de l’entorn

  És una cooperativa d’arquitectes que fa projectes a l’abast de tothom, reivindicant els espais dignes i de qualitat, potenciant la sostenibilitat a través del disseny de qualitat, posant en valor el patrimoni construït, fomentant l’habitatge cooperatiu, i fent pedagogia del territori.

  Telèfons
  606.333.526 / 695.285.341 / 699.627.440

  Direcció
  C/ Sant Antoni, 13 baixos 43800 Valls (Alt Camp)

 • Comunicació i tecnologiaConsultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgació

  El Far Cooperatiu és una agència de comunicació cooperativa que treballa des d’una òptica social i participativa amb l’objectiu de donar visibilitat a col·lectius que habitualment no tenen veu. Ofereix els seus serveis tenint en compte la petjada ecològica, així com l’enfortiment de la xarxa d’Economia Social, Solidària i Cooperativa, i la proximitat.

  Direcció
  C/ de la Unió, 10 1r 43001 Tarragona (Tarragonès)

 • AlimentacióCultura i ociEducació, recerca i divulgació

  Corremarges treballa per a la recuperació i difusió dels usos populars de la vegetació. Fa recerca en etnobotànica i organitza xerrades, passejades i tallers per a tots els públics. Són recol·lectores, i elaboren conserves amb fruits silvestres o oblidats. Assessoren a entitats públiques i privades en la utilització de la vegetació local.

  Direcció
  C/ de La Sala, 9 - 43425 La Sala de Comalats Passanant i Belltall (Conca de Barberà)

 • Consultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióEnergia

  Enernou és una cooperativa de treball dedicada a l’àmbit de les energies renovables, l’assessorament energètic i la consultoria tècnica i estratègica, adreçada tant a empreses com a particulars del Camp de Tarragona.

  Telèfons
  625.146.664

  Direcció
  C/ Camí de Valls, 81-87 43204 Reus (Baix Camp)

 • Educació, recerca i divulgació

  L’Estudi de Música S.C.C.L. és una escola de música autoritzada per la Generalitat de Catalunya fundada l’any 1985 a Tarragona. Neix amb la intenció d’ensenyar música d’una manera diferent, sobretot, des de la convicció que la música ha de ser per a tothom, tant per a aquelles que en volen fer la seva professió, com per a totes aquelles que en volen gaudir en les seves estones de lleure.

  Telèfons
  977.23.17.20 / 695.261.884

  Direcció
  Passatge Cobos, 3 43001 Tarragona (Tarragonès)

 • AlimentacióConsultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióLogística i distribució

  La Bajoca és una xarxa de 5 grups de consum locals del Camp de Tarragona, situats als municipis de Valls, Reus, Vila-seca, La Canonja i Tarragona. Les seves sòcies s’autoabasteixen de tot tipus de productes ecològics, de proximitat i/o amb criteris socials, principalment alimentaris, a través de comandes setmanals.

  Telèfons
  626.511.184

  Direcció
  C/ de la Zeta, 2 baixos 43800 Valls (Alt Camp)

 • AlimentacióEducació, recerca i divulgació

  Les garrofes és un grup de persones que s’ha organitzat per consumir productes agroecològics i de proximitat que s’autogestiona de forma col·lectiva i assembleària. Treballa també per la difusió i foment de l’agroecologia.

  Direcció
  C/ Del Progrés, 36 43700 El Vendrell (Baix Penedès)

 • Cultura i ociCures i serveis a les personesEducació, recerca i divulgació

  Icaria Cooperativa és una cooperativa sense ànim de lucre que neix amb l’objectiu de gestionar i dinamitzar projectes socials i educatius al territori, incorporant en les seves accions una mirada transformadora, tenint com a eix principal l’Economia Social i Solidària. A Icaria els agrada treballar amb i per a les persones.

  Telèfons
  656.485.228

  Direcció
  C/ de la Mineta, 15 43203 Reus (Baix Camp)

 • AlimentacióConsultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgació

  L’Aresta és una cooperativa que treballa per la sostenibilitat i la transformació social a partir del desenvolupament de l’agroecologia, la sobirania alimentària i l’economia social, solidària i feminista, mitjançant pràctiques de cooperació social i autogestionàries.

  Telèfons
  620.829.754

  Direcció
  C/ Major, 3 - 43420 Santa Coloma de Queralt (Conca de Barberà)

 • Cures i serveis a les personesEducació, recerca i divulgació

  Escola de Suport Complementari i Acompanyament

  Centre de formació centrat en l’atenció a col·lectius amb necessitats educatives específiques i en risc d’exclusió. Gestiona programes educatius en col·laboració amb l’administració pública, i dissenya i imparteix formació tant per al sector públic com per al privat.

  Telèfons
  977.55.11.09

  Direcció
  C/ Estany s/n, nau 45-47 Pol. Ind. Riu Clar 43006 Tarragona (Tarragonès)

 • Consultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgació

  L’Economat és una cooperativa de treball sense ànim de lucre que té l’objectiu de desenvolupar l’economia social, solidària i cooperativa al Camp de Tarragona, principalment, a través de l’empoderament social a l’hora d’emprendre projectes col•lectius, la prestació de serveis de gestió de projectes i organitzacions, i l’assessorament estratègic.

  Direcció
  C/ Abat Llort, 22 baixos 43800 Valls (Alt Camp)

 • Consultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióLogística i distribucióRestauració, hostaleria i turisme

  És la cooperativa que acompanya el Camp de Tarragona en la necessària transformació del seu model de mobilitat. Acompanya el procés de canvi cap a un model de mobilitat activa i sostenible a través de la generació i dinamització de polítiques i solucions concretes i adaptades tant per administracions, col·lectius i empreses, com per a vianants i ciclistes.

  Telèfons
  693.818.326

  Direcció
  Ponç d’Icart 12, 3r A 43004 Tarragona (Tarragonès)

 • ComerçEducació, recerca i divulgació

  És una botiga situada a Reus amb productes sostenibles i per a tota la família. Ofereix tallers i xerrades sobre criança, i és un punt de trobada entre famílies de la zona. Com que són inquietes de mena, es troben constantment en procés de formació, reinvenció i cerca de novetats. També les pots trobar online.

  Direcció
  C/ Peixateries Velles, 1 43201 Reus (Baix Camp)

 • Consultoria i desenvolupament localCultura i ociEducació, recerca i divulgació

  Entitat que treballa en l’anàlisi, el debat i la promoció dels productes agroalimentaris de proximitat, els territoris on es fan i les persones que els treballen; també en la defensa del paisatge, el turisme responsable, la cultura i el desenvolupament social.

  Telèfons
  645.474.194

  Direcció
  Plaça Poblet i Teixidó, 10 - 43400 Montblanc (Conca de Barberà)

 • Cultura i ociEducació, recerca i divulgacióRestauració, hostaleria i turisme

  El Museu de la vida rural és un centre cultural dedicat a la memòria, la reflexió i la transformació sostenible, des del món rural. És un projecte que contribueix a imaginar entorns més sostenibles, en els quals la cultura i l’educació esdevenen elements centrals de canvi social. Ofereix una col·lecció pròpia, i duu a terme també exposicions temporals, debats i activitats.

  Direcció
  Carretera de Montblanc, 35 43440 L'Espluga de Francolí (Conca de Barberà)

 • Consultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgació

  Associació del Priorat que treballa per mantenir viu el model territorial que configura el paisatge de la comarca, i pel seu reconeixement com a patrimoni mundial de la UNESCO.

  Telèfons
  660.893.362

  Direcció
  Ap. Correus 98, - 43730 Falset (Priorat) o C/ Piró, 60 - 43737 Gratallops (Priorat)

 • Cures i serveis a les personesEducació, recerca i divulgació

  Assessora tant mestres com professionals de l’educació i la psicopedagogia en general, a conèixer i atendre millor les necessitats de la mainada. Per fer-ho, connecta la investigació en neurociència, cognició i psicologia amb la intel·ligència artificial: una manera de crear eines individualitzades i adaptades a les necessitats de cada criatura.

  Direcció
  C/ Muntaner 172, 5è 1ª BARCELONA

 • Educació, recerca i divulgacióHabitatge i gestió de l’entorn

  L’objectiu amb què treballa Sostre Cívic és promoure un model alternatiu d’accés a l’habitatge, més just i accessible, sense ànim de lucre, no especulatiu i transformador.

  Telèfons
  933.996.960

  Direcció
  C/ Casp, 43 baixos 08010 Barcelona

 • Educació, recerca i divulgació

  El Submarí Lila és una escola d’infantil i primària ubicada a El Milà. Advoca per una pedagogia centrada en l’acompanyament respectuós de l’infant i els seus ritmes, ràtios baixes i una educació integral cognitiva-emocional-corporal. L’activitat de l’escola es duu a terme en tres espais, amb quitxalla de 2 a 12 anys.

  Telèfons
  977.637.637

  Direcció
  Plaça de l’Església s/n 43143 El Milà (Alt Camp)

 • Consultoria i desenvolupament localCultura i ociEducació, recerca i divulgació

  Towanda! Equitat és una cooperativa sense afany de lucre del Camp de Tarragona que oereix serveis a entitats públiques i privades per promocionar la igualtat de gènere i contribuir, mitjançant el seu treball, a la transformació social, adoptant un enfocament amb perspectiva de gènere i una mirada feminista.

  Web

  E-mail

  Telèfons

  Direcció

 • ComerçConsultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióRestauració, hostaleria i turisme

  És una botiga on es poden trobar productes d’alimentació i neteja a granel, així com productes d’higiene personal sense plàstics ni químics. Tots els seus productes són vegans, i majoritàriament ecològics i de proximitat.

  Web

  Telèfons
  636.250.772

  Direcció
  Raval de Santa Anna, 47 43201 Reus (Baix Camp)