Descripció

Actua dissenya i duu a terme projectes d’intervenció socioeducativa tant des d’una perspectiva individual, com grupal i comunitària. Incideix en els àmbits de la prevenció, la protecció i l’emancipació tot generant oportunitats per a la millora de la vida de les persones, i teixint un compromís ferm amb l’Economia Social i Solidària.

Serveis

 • Cures i serveis a les persones
  • CRAE (Centre Residencial d’Acció Educativa) Francolí. Atenció integral a 10 infants i adolescents tutelades per la Generalitat. Servei ubicat al municipi de Vila-seca.
  • 3 pisos de 4 places (12 p) per a joves tutelades i extutelades a Tarragona, Vila-seca i Vendrell.
  • Serveis de formació, orientació i inserció laboral per a joves amb dificultats per incorporar-se al mercat laboral.

Forma jurídica
Cooperativa de treball sense ànim de lucre

Àmbit territorial
Internacional

Xarxes en les que participa
Pam a Pam, FCTC, XES i CoopCamp

Balanç social

Telèfons
93.224.71.88 / 687.775.267

Direcció
C/ Sant Raimon de Penyafort, 8 08720 Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)

Entitats relacionades

 • AlimentacióCures i serveis a les persones

  APRODISCA és una entitat social sense ànim de lucre, declarada d’utilitat pública, que des de l’any 1983 treballa de forma incansable per millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional, amb problemàtiques relacionades amb la salut mental, i/o en situació o risc d’exclusió social. Compta amb una llarga trajectòria en la promoció i la gestió de recursos i programes innovadors en l’àmbit de la integració social i laboral de les persones amb un grau més elevat de vulnerabilitat.

 • Comunicació i tecnologiaConsultoria i desenvolupament localCultura i ociCures i serveis a les personesEducació, recerca i divulgacióHabitatge i gestió de l’entorn

  És una cooperativa d’iniciativa social que treballa amb l’objectiu de transformar el seu entorn a través de propostes socials, culturals i d’entreteniment mitjançant l’educació, la comunicació i la participació. Incideix en múltiples àrees tot organitzant equips de treball
  per projectes i generant sinergies dins de la societat.

 • Cures i serveis a les persones

  Empresa d’inserció

  Treballa per a la formació i inserció laboral de persones en risc d’exclusió social. Al servei d’aquest objectiu, s’emmarca tant l’oferta de formació ocupacional com la realització d’activitats econòmiques que persegueixen un triple impacte: la inserció laboral de persones vulnerables, la millora mediambiental i la satisfacció d’una necessitat social.

 • Cultura i ociCures i serveis a les personesHabitatge i gestió de l’entornLogística i distribució

  Entitat d’iniciativa social, sense ànim de lucre, que treballa per millorar la qualitat de vida
  de les persones amb més dificultats de la comarca de l’Alt Camp, i desenvolupar projectes
  socials que creïn ocupació, i afavoreixin la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat
  i trastorn mental.

 • Cultura i ociCures i serveis a les personesEducació, recerca i divulgació

  Icaria Cooperativa és una cooperativa sense ànim de lucre que neix amb l’objectiu de gestionar i dinamitzar projectes socials i educatius al territori, incorporant en les seves accions una mirada transformadora, tenint com a eix principal l’Economia Social i Solidària. A Icaria els agrada treballar amb i per a les persones.

 • Cures i serveis a les personesEducació, recerca i divulgació

  Escola de Suport Complementari i Acompanyament

  Centre de formació centrat en l’atenció a col·lectius amb necessitats educatives específiques i en risc d’exclusió. Gestiona programes educatius en col·laboració amb l’administració pública, i dissenya i imparteix formació tant per al sector públic com per al privat.

 • Cures i serveis a les personesHabitatge i gestió de l’entornLogística i distribucióRestauració, hostaleria i turisme

  Entitat d’iniciativa social, sense ànim de lucre, que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb més dificultats de la comarca del Tarragonès, i desenvolupar projectes socials que creïn ocupació, i afavoreixin la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat i trastorn mental.

 • Cures i serveis a les personesEducació, recerca i divulgació

  Assessora tant mestres com professionals de l’educació i la psicopedagogia en general, a conèixer i atendre millor les necessitats de la mainada. Per fer-ho, connecta la investigació en neurociència, cognició i psicologia amb la intel·ligència artificial: una manera de crear eines individualitzades i adaptades a les necessitats de cada criatura.