Descripció

L’associació Arrels d’Aigua promou el consum conscient, ecològic i de proximitat, així com activitats culturals a Santes Creus, i tallers, mercats d’intercanvi, vermuts musicals, jam sessions, etc.

Serveis

  • Alimentació
    • Actua com un grup de consum, promovent productes ecològics i de proximitat a Santes Creus: verdures d’agricultores de la zona, i productes secs, com ara pasta, arròs, llegums, etc.
  • Cultura i oci
    • Organitzen activitats culturals a Santes Creus, tallers (ioga, txi-kung, dibuix amb model, de dibuix artístic, compreses de tela, etc.) mercats d’intercanvi, vermuts musicals, jam sessions…

Forma jurídica
Associació

Àmbit territorial
Alt Camp

Xarxes en les que participa
Ecoxarxa, Plana de Secà de l'Alt Camp

Balanç social
No

Web

Telèfons
631.773.224

Direcció
Sala Ca la Quica 43815 Aiguamúrcia (Alt Camp)

Entitats relacionades

  • AlimentacióCures i serveis a les persones

    APRODISCA és una entitat social sense ànim de lucre, declarada d’utilitat pública, que des de l’any 1983 treballa de forma incansable per millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional, amb problemàtiques relacionades amb la salut mental, i/o en situació o risc d’exclusió social. Compta amb una llarga trajectòria en la promoció i la gestió de recursos i programes innovadors en l’àmbit de la integració social i laboral de les persones amb un grau més elevat de vulnerabilitat.

  • Comunicació i tecnologiaConsultoria i desenvolupament localCultura i ociCures i serveis a les personesEducació, recerca i divulgacióHabitatge i gestió de l’entorn

    És una cooperativa d’iniciativa social que treballa amb l’objectiu de transformar el seu entorn a través de propostes socials, culturals i d’entreteniment mitjançant l’educació, la comunicació i la participació. Incideix en múltiples àrees tot organitzant equips de treball
    per projectes i generant sinergies dins de la societat.

  • AlimentacióCultura i ociEducació, recerca i divulgació

    Corremarges treballa per a la recuperació i difusió dels usos populars de la vegetació. Fa recerca en etnobotànica i organitza xerrades, passejades i tallers per a tots els públics. Són recol·lectores, i elaboren conserves amb fruits silvestres o oblidats. Assessoren a entitats públiques i privades en la utilització de la vegetació local.

  • Cultura i oci

    Servei de creació i producció d’activitats turístiques i d’oci a la Conca de Barberà. Promou el turisme sostenible i de proximitat, i l’oci cultural.

  • AlimentacióLogística i distribucióRestauració, hostaleria i turisme

    És una cooperativa agroalimentària formada inicialment per catorze productors artesans de la Conca de Barberà. Fet a La Conca neix arran del sentiment comú de voler donar valor i veu a l’artesania agroalimentària de la terra, és a dir, als productes de proximitat elaborats amb les pròpies mans.

  • Cultura i ociCures i serveis a les personesHabitatge i gestió de l’entornLogística i distribució

    Entitat d’iniciativa social, sense ànim de lucre, que treballa per millorar la qualitat de vida
    de les persones amb més dificultats de la comarca de l’Alt Camp, i desenvolupar projectes
    socials que creïn ocupació, i afavoreixin la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat
    i trastorn mental.

  • Alimentació

    Grup de consum agroecològic vinculat a l’Ateneu Arbocenc de l’Arboç que té per objectiu alimentar-se de productes ecològics i de proximitat mitjançant el consum organitzat i conscient.

  • AlimentacióConsultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióLogística i distribució

    La Bajoca és una xarxa de 5 grups de consum locals del Camp de Tarragona, situats als municipis de Valls, Reus, Vila-seca, La Canonja i Tarragona. Les seves sòcies s’autoabasteixen de tot tipus de productes ecològics, de proximitat i/o amb criteris socials, principalment alimentaris, a través de comandes setmanals.

  • Alimentació

    És una associació de consumidores que s’organitzen per comprar de forma conjunta, directament a productores agroecològiques locals.

  • AlimentacióEducació, recerca i divulgació

    Les garrofes és un grup de persones que s’ha organitzat per consumir productes agroecològics i de proximitat que s’autogestiona de forma col·lectiva i assembleària. Treballa també per la difusió i foment de l’agroecologia.