Descripció

ENTRA! és un projecte cooperatiu amb sensibilitat social, compromès amb la millora del comportament mediambiental.

Serveis

 • Habitatge i gestió de l’entorn
  • Treballs forestals. Gestió integral de boscos i espais naturalitzats amb un alt estàndard de qualitat en totes les actuacions per tal de conservar el patrimoni natural i potenciar-ne la sostenibilitat.
  • Jardineria sostenible. Desenvolupament de solucions mediambientalment eficients en la gestió d’espais verds mitjançant la recerca de la sostenibilitat de l’entorn. Ús eficient dels recursos disponibles i reducció de l’exposició al medi de productes químics d’alta toxicitat i persistència.
  • Manteniment de piscines. Pla de neteja, manteniment i desinfecció de les instal·lacions. Avaluació i control dels principals paràmetres fisicoquímics de l’aigua.

Forma jurídica
Cooperativa de treball

Àmbit territorial
Catalunya

Xarxes en les que participa
Pam a Pam, FCTC, CoopCamp

Balanç social
No

Telèfons
691.392.405

Direcció
C/ Vint-i-vuit, 34 (Bonavista) 43100 Tarragona (Tarragonès)

Entitats relacionades

 • Comunicació i tecnologiaConsultoria i desenvolupament localCultura i ociCures i serveis a les personesEducació, recerca i divulgacióHabitatge i gestió de l’entorn

  És una cooperativa d’iniciativa social que treballa amb l’objectiu de transformar el seu entorn a través de propostes socials, culturals i d’entreteniment mitjançant l’educació, la comunicació i la participació. Incideix en múltiples àrees tot organitzant equips de treball
  per projectes i generant sinergies dins de la societat.

 • Comunicació i tecnologiaConsultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióHabitatge i gestió de l’entorn

  És una cooperativa d’arquitectes que fa projectes a l’abast de tothom, reivindicant els espais dignes i de qualitat, potenciant la sostenibilitat a través del disseny de qualitat, posant en valor el patrimoni construït, fomentant l’habitatge cooperatiu, i fent pedagogia del territori.

 • Cultura i ociCures i serveis a les personesHabitatge i gestió de l’entornLogística i distribució

  Entitat d’iniciativa social, sense ànim de lucre, que treballa per millorar la qualitat de vida
  de les persones amb més dificultats de la comarca de l’Alt Camp, i desenvolupar projectes
  socials que creïn ocupació, i afavoreixin la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat
  i trastorn mental.

 • Cures i serveis a les personesHabitatge i gestió de l’entornLogística i distribucióRestauració, hostaleria i turisme

  Entitat d’iniciativa social, sense ànim de lucre, que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb més dificultats de la comarca del Tarragonès, i desenvolupar projectes socials que creïn ocupació, i afavoreixin la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat i trastorn mental.

 • Habitatge i gestió de l’entornLogística i distribució

  Cooperativa orientada a la inserció laboral de persones joves amb dificultats per accedir al món laboral, a qui intenta oferir les primeres oportunitats laborals en un entorn cooperatiu, per tal de facilitar-los la transició a la vida adulta.

 • Educació, recerca i divulgacióHabitatge i gestió de l’entorn

  L’objectiu amb què treballa Sostre Cívic és promoure un model alternatiu d’accés a l’habitatge, més just i accessible, sense ànim de lucre, no especulatiu i transformador.