Descripció

Grup de consum agroecològic vinculat a l’Ateneu Arbocenc de l’Arboç que té per objectiu alimentar-se de productes ecològics i de proximitat mitjançant el consum organitzat i conscient.

Serveis

 • Alimentació
  • És una iniciativa que s’autoorganitza per al consum d’aliments agroecològics mitjançant la participació activa en l’organització de les comandes que fan possible el contacte directe amb el productor i la participació en la comunitat del grup de consum.

Forma jurídica
Col·lectiu

Àmbit territorial
Municipal

Xarxes en les que participa
CoopCamp

Balanç social
No

Web

Telèfons
657.689.615

Direcció
C/ Rafael de Casanova, 47 43720 L'Arboç (Baix Penedès)

Entitats relacionades

 • AlimentacióCures i serveis a les persones

  APRODISCA és una entitat social sense ànim de lucre, declarada d’utilitat pública, que des de l’any 1983 treballa de forma incansable per millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional, amb problemàtiques relacionades amb la salut mental, i/o en situació o risc d’exclusió social. Compta amb una llarga trajectòria en la promoció i la gestió de recursos i programes innovadors en l’àmbit de la integració social i laboral de les persones amb un grau més elevat de vulnerabilitat.

  Fitxa de productes i serveis
 • AlimentacióCultura i oci

  L’associació Arrels d’Aigua promou el consum conscient, ecològic i de proximitat, així com activitats culturals a Santes Creus, i tallers, mercats d’intercanvi, vermuts musicals, jam sessions, etc.

  Fitxa de productes i serveis
 • AlimentacióCultura i ociEducació, recerca i divulgació

  Corremarges treballa per a la recuperació i difusió dels usos populars de la vegetació. Fa recerca en etnobotànica i organitza xerrades, passejades i tallers per a tots els públics. Són recol·lectores, i elaboren conserves amb fruits silvestres o oblidats. Assessoren a entitats públiques i privades en la utilització de la vegetació local.

  Fitxa de productes i serveis
 • AlimentacióLogística i distribucióRestauració, hostaleria i turisme

  És una cooperativa agroalimentària formada inicialment per catorze productors artesans de la Conca de Barberà. Fet a La Conca neix arran del sentiment comú de voler donar valor i veu a l’artesania agroalimentària de la terra, és a dir, als productes de proximitat elaborats amb les pròpies mans.

  Fitxa de productes i serveis
 • AlimentacióConsultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióLogística i distribució

  La Bajoca és una xarxa de 5 grups de consum locals del Camp de Tarragona, situats als municipis de Valls, Reus, Vila-seca, La Canonja i Tarragona. Les seves sòcies s’autoabasteixen de tot tipus de productes ecològics, de proximitat i/o amb criteris socials, principalment alimentaris, a través de comandes setmanals.

  Fitxa de productes i serveis
 • Alimentació

  És una associació de consumidores que s’organitzen per comprar de forma conjunta, directament a productores agroecològiques locals.

  Fitxa de productes i serveis
 • AlimentacióEducació, recerca i divulgació

  Les garrofes és un grup de persones que s’ha organitzat per consumir productes agroecològics i de proximitat que s’autogestiona de forma col·lectiva i assembleària. Treballa també per la difusió i foment de l’agroecologia.

  Fitxa de productes i serveis
 • Alimentació

  Kunkay ha nascut per millorar el benestar i la qualitat de vida dels animals de companyia a través de la nutrició. Ofereix suplements nutricionals basats en el rigor científic, lliures de fàrmacs, i formulats amb principis actius naturals per a gossos i gats.

  Fitxa de productes i serveis
 • AlimentacióConsultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgació

  L’Aresta és una cooperativa que treballa per la sostenibilitat i la transformació social a partir del desenvolupament de l’agroecologia, la sobirania alimentària i l’economia social, solidària i feminista, mitjançant pràctiques de cooperació social i autogestionàries.

  Fitxa de productes i serveis
 • Alimentació

  Cooperativa en forma d’empresa familiar democràtica i de territori que genera ocupació i facilita l’arrelament de les persones joves al món rural mitjançant l’elaboració i distribució de formatges 100% cabra i derivats.

  Fitxa de productes i serveis