Descripció

Kunkay ha nascut per millorar el benestar i la qualitat de vida dels animals de companyia a través de la nutrició. Ofereix suplements nutricionals basats en el rigor científic, lliures de fàrmacs, i formulats amb principis actius naturals per a gossos i gats.

Serveis

  • Alimentació
    • Elabora productes nutracèutics (nutra= nutrició i cèutic= farmacèutic) dissenyats a partir de substàncies naturals bioactives presents als aliments, que actuen de manera sinèrgica per tractar i prevenir malalties des d’un punt de vista multifocal.
    • Realitza 6 tipologies de productes: Enterokun Mild (per a trastorns intestinals), Arthrokun (per als processos articulars degeneratius), Dermakun (per a afeccions inflamatòries de la pell i la mala qualitat del pèl), Mindkun (per a períodes d’estrès), Elderkun (per a la disfunció cognitiva dels gossos) i Sportkun (per a la millora del rendiment i la recuperació muscular de gossos esportistes).

Forma jurídica
Cooperativa de treball

Àmbit territorial
Estatal

Xarxes en les que participa
CoopCamp

Balanç social
No

Telèfons
621.240.805

Direcció
C/ Camí de Valls, 81-87, oficina 34 43204 Reus (Baix Camp)

Entitats relacionades

  • AlimentacióCures i serveis a les persones

    APRODISCA és una entitat social sense ànim de lucre, declarada d’utilitat pública, que des de l’any 1983 treballa de forma incansable per millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional, amb problemàtiques relacionades amb la salut mental, i/o en situació o risc d’exclusió social. Compta amb una llarga trajectòria en la promoció i la gestió de recursos i programes innovadors en l’àmbit de la integració social i laboral de les persones amb un grau més elevat de vulnerabilitat.

  • AlimentacióCultura i oci

    L’associació Arrels d’Aigua promou el consum conscient, ecològic i de proximitat, així com activitats culturals a Santes Creus, i tallers, mercats d’intercanvi, vermuts musicals, jam sessions, etc.

  • AlimentacióCultura i ociEducació, recerca i divulgació

    Corremarges treballa per a la recuperació i difusió dels usos populars de la vegetació. Fa recerca en etnobotànica i organitza xerrades, passejades i tallers per a tots els públics. Són recol·lectores, i elaboren conserves amb fruits silvestres o oblidats. Assessoren a entitats públiques i privades en la utilització de la vegetació local.

  • AlimentacióLogística i distribucióRestauració, hostaleria i turisme

    És una cooperativa agroalimentària formada inicialment per catorze productors artesans de la Conca de Barberà. Fet a La Conca neix arran del sentiment comú de voler donar valor i veu a l’artesania agroalimentària de la terra, és a dir, als productes de proximitat elaborats amb les pròpies mans.

  • Alimentació

    Grup de consum agroecològic vinculat a l’Ateneu Arbocenc de l’Arboç que té per objectiu alimentar-se de productes ecològics i de proximitat mitjançant el consum organitzat i conscient.

  • AlimentacióConsultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióLogística i distribució

    La Bajoca és una xarxa de 5 grups de consum locals del Camp de Tarragona, situats als municipis de Valls, Reus, Vila-seca, La Canonja i Tarragona. Les seves sòcies s’autoabasteixen de tot tipus de productes ecològics, de proximitat i/o amb criteris socials, principalment alimentaris, a través de comandes setmanals.

  • Alimentació

    És una associació de consumidores que s’organitzen per comprar de forma conjunta, directament a productores agroecològiques locals.

  • AlimentacióEducació, recerca i divulgació

    Les garrofes és un grup de persones que s’ha organitzat per consumir productes agroecològics i de proximitat que s’autogestiona de forma col·lectiva i assembleària. Treballa també per la difusió i foment de l’agroecologia.

  • AlimentacióConsultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgació

    L’Aresta és una cooperativa que treballa per la sostenibilitat i la transformació social a partir del desenvolupament de l’agroecologia, la sobirania alimentària i l’economia social, solidària i feminista, mitjançant pràctiques de cooperació social i autogestionàries.

  • Alimentació

    Cooperativa en forma d’empresa familiar democràtica i de territori que genera ocupació i facilita l’arrelament de les persones joves al món rural mitjançant l’elaboració i distribució de formatges 100% cabra i derivats.