Descripció

L’Alkimista és una taverna gastronòmica que es dedica a oferir un producte de proximitat molt elaborat, i maridat amb vins de la terra

Serveis

 • Restauració, hostaleria i turisme
  • Diferents menús degustació, menús migdia i una petita carta.

Forma jurídica
Cooperativa de Treball

Àmbit territorial
Municipal

Xarxes en les que participa
CoopCamp

Balanç social
No

Direcció
C/ de les Carnisseries Velles, 3 43201 Reus (Baix Camp)

Entitats relacionades

 • Consultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióRestauració, hostaleria i turisme

  Camins km0 és un projecte cooperatiu que neix amb el compromís de fomentar el turisme sostenible i local a la comarca de l’Alt Camp, a l’interior de la Costa Daurada. Crea sinergies amb diversos productors de la comarca. És economia local i sostenible. Un dels seus valors essencials és el treball cooperatiu i en xarxa.

 • AlimentacióLogística i distribucióRestauració, hostaleria i turisme

  És una cooperativa agroalimentària formada inicialment per catorze productors artesans de la Conca de Barberà. Fet a La Conca neix arran del sentiment comú de voler donar valor i veu a l’artesania agroalimentària de la terra, és a dir, als productes de proximitat elaborats amb les pròpies mans.

 • Consultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióLogística i distribucióRestauració, hostaleria i turisme

  És la cooperativa que acompanya el Camp de Tarragona en la necessària transformació del seu model de mobilitat. Acompanya el procés de canvi cap a un model de mobilitat activa i sostenible a través de la generació i dinamització de polítiques i solucions concretes i adaptades tant per administracions, col·lectius i empreses, com per a vianants i ciclistes.

 • Cultura i ociEducació, recerca i divulgacióRestauració, hostaleria i turisme

  El Museu de la vida rural és un centre cultural dedicat a la memòria, la reflexió i la transformació sostenible, des del món rural. És un projecte que contribueix a imaginar entorns més sostenibles, en els quals la cultura i l’educació esdevenen elements centrals de canvi social. Ofereix una col·lecció pròpia, i duu a terme també exposicions temporals, debats i activitats.

 • Cures i serveis a les personesHabitatge i gestió de l’entornLogística i distribucióRestauració, hostaleria i turisme

  Entitat d’iniciativa social, sense ànim de lucre, que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb més dificultats de la comarca del Tarragonès, i desenvolupar projectes socials que creïn ocupació, i afavoreixin la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat i trastorn mental.

 • Cultura i ociRestauració, hostaleria i turisme

  Bar Campus és una taverna que ofereix servei de bar i tapes, plats i entrepans. S’esmerça a oferir un producte de proximitat i de qualitat, cuina tradicional i plats internacionals, vins de les comarques tarragonines i cerveses artesanes. Espai amb vocació de dinamització cultural i suport a moviments socials de la ciutat.

 • Consultoria i desenvolupament localRestauració, hostaleria i turisme

  L’Associació per al desenvolupament integral de la Vall del Corb reuneix empreses del sector agroalimentari, turístic i de la restauració, particulars i entitats del territori. Treballa per dinamitzar aquesta vall en tots els seus àmbits: el cultural, el social, l’econòmic i el mediambiental. Organitza diversos esdeveniments, jornades, trobades i tastos, per enfortir el territori i donar-lo a conèixer.

 • ComerçConsultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióRestauració, hostaleria i turisme

  És una botiga on es poden trobar productes d’alimentació i neteja a granel, així com productes d’higiene personal sense plàstics ni químics. Tots els seus productes són vegans, i majoritàriament ecològics i de proximitat.