Carregant Esdeveniments

CONSOLIDEM-NOS!

Sessions col·lectives per dotar d’eines els nostres projectes cooperatius

Eines comercials per vendre amb valors

27 de maig 2021 / de 16 a 18 h

Les persones que hem decidit emprendre som expertes en el nostre camp de treball, però sovint no sabem com afrontar les tasques comercials que moltes vegades cal fer perquè el nostre projecte sigui sostenible. Per exemple, ser molt bones en l’elaboració de vins, no garanteix la viabilitat del nostre projecte sinó tenim en compte que potser, sobretot al principi, caldrà dedicar moltes hores a aconseguir clientes, i la majoria de vegades no sabrem com fer-ho o tindrem por a fer-ho.

Conèixer què pot estar frenant-nos a fer aquest tipus de tasques, reflexionar sobre com ens organitzem, com planifiquem i com executem tot el relacionant en aquesta àrea, pot ser la primera passa per animar-nos a fer-ho de manera sostinguda en el temps per tal d’obtenir els resultats desitjats.

 

OBJECTIUS:

  • Reflexionar i descobrir què ens està frenant per dur a terme una acció comercial sostinguda en el temps i que en doni resultats.
  • Conèixer algunes tècniques que ens permeten petits canvis de mentalitat i que ens afavoreixen dur a terme aquestes tasques comercials de manera més conscient.
  • Repensar les maneres en que ens marquem els objectius als nostres projectes.
  • Reflexionar sobre com organitzem totes les tasques comercials.

 

CONTINGUTS:

  • Les pors a fer tasques comercials d’on venen i com les podem controlar perquè no siguin un obstacle en el nostre creixement.
  • Tècniques per un canvi de mentalitat que ens ajudi a afrontar aquestes tasques de forma saludable i adaptada a nosaltres.
  • Maneres diverses de marcar-se objectius.
  • Planificar, executar i revisar,  les 3 claus per obtindre resultats.

 

DIRIGIDA A:

Aquesta formació va dirigida a persones amb projectes o que tenen pensat emprendre i volen millorar l’àrea comercial del seu projecte i persones que han de dur a terme tasques comercials als seus projectes i no saben com fer-ho.

La formació la impartirà la Cooperativa Dignidart.

 

INSCRIU-TE

 

Mostra els detalls

Data:
27 maig, 2021
Hora:
16:00 - 18:00
Categories d'Esdeveniment:
,
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, , , , , , , , , , , ,

Recinte

ON-LINE (Plataforma Zoom)

Compartiu aquesta història. Trieu la vostra plataforma!

Go to Top