Carregant Esdeveniments

Formació per a incorporar eines de la sostenibilitat d’equips.

Sovint posar al centre les persones i els números en una cooperativa és un malson que compartim la majoria de les cooperatives. En aquesta formació coneixerem eines per fer compatible la sostenibilitat econòmica amb la humana i de l’equip. Per fer-ho, connectarem amb la cooperativa Germinando, de Madrid, que ens compartirà la seva experiència i ens explicarà una eina que han ideat per donar resposta aquest repte. Després, aprofundirem en quins són els aspectes claus a tenir en compte per fer compatible la viabilitat econòmica amb la dimensió humana i us ajudarem a tenir debats necessaris per trobar respostes que us serveixin als vostres projectes en clau feminista.

La formació va dirigida a sòcies de cooperatives de treball i/o membres d’iniciatives de l’ESS ja en funcionament. Es pot participar de forma individual tot i que és recomanat apuntar-se com a cooperativa i compartir l’espai amb tot l’equip de treball que integra el projecte per tal d’aprofitar-ho al màxim.

 

FORMADORES

Júlia Granell Barberà i Jordi Escoda Cusidó, membres de la Secretaria Tècnica de l’Ateneu CoopCamp.

 

OBJECTIUS

  • Aprofundir en la mirada feminista sobre l’economia i la seva aplicació pràctica a les cooperatives
  • Oferir eines pràctiques i inspiradores per a buscar l’equilibri entre la sostenibilitat econòmica i humana dels projectes

 

Mostra els detalls

Data:
6 juliol, 2022
Hora:
10:00 - 13:00
Categories d'Esdeveniment:
,
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, , , , ,

Compartiu aquesta història. Trieu la vostra plataforma!

Go to Top