Carregant Esdeveniments

Nova convocatòria ACOL del Programa Treball i Formació dirigida a la contractació de persones en situació administrativa regular en entitats sense ànim de lucre

Què és ACOL?  La convocatòria de subvencions de la Línia ACOL (SOC-TRFO-ACOL) va dirigida a les persones migrades en situació administrativa irregular. L’objectiu és que obtinguin una autorització de residència temporal per circumstàncies excepcionals d’arrelament social i que puguin subscriure un contracte de treball i realitzar una acció formativa, contribuint d’aquesta manera a la seva inserció sociolaboral.

Què es subvenciona? El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) subvenciona els contractes de treball de 12 mesos de durada i les accions formatives a realitzar de forma obligatòria durant el contracte i dins de l’horari laboral.

Qui pot demanar aquesta subvenció? Les entitats sense ànim de lucre legalment constituïdes amb centre de treball a Catalunya, amb 3 o més persones treballadores

Qui són les persones destinatàries? Les persones que obtinguin una autorització de residència temporal per circumstàncies excepcionals d’arrelament social i que compleixin els requisits específics establerts a la resolució de convocatòria. Els requisits a complir són:

Com us podeu informar i assessorar? Des de l’Ateneu CoopCamp volem promoure que entitats i administracions del Camp de Tarragona sol·licitin aquesta subvenció. Per això, us oferim:

  • Una sessió informativa que farem el proper dijous 19 de novembre a les 12h en format telemàtic (via Zoom). Per participar, cal que t’inscriguis en aquest enllaç

 

  • Assessorament individualitzat per resoldre els vostres dubtes i acompanyar-vos en el procés de sol·licitud així com una sessió de treball per resoldre tots els aspectes tècnics i possibles dubtes jurídics. En cas que estigueu interessades en rebre el nostre acompanyament a acarbonell@formacioitreball.org (Ainhoa Carbonell).

 

Mostra els detalls

Data:
19 gener
Hora:
12:00 - 14:00
Categories d'Esdeveniment:
,
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, , , , , , ,

Compartiu aquesta història. Trieu la vostra plataforma!

Go to Top