Avís legal

Avís legal

La present pàgina web (COOPCAMP.CAT) és propietat de Fleca l'Aresta SCCL , amb NIF F55610190 nombre i domicili en c/Major 19 baixos 43420 Santa Coloma de Queralt (Tarragona).

Condicions d'ús

COOPCAMP.CAT no assumeix cap responsabilitat derivada de l'ús incorrecte, inadequat o il·lícit de la informació apareguda a la present pàgina web. Tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que és contenen a les seves pàgines d'Internet.

La web de COOPCAMP.CAT poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que COOPCAMP.CAT no pot controlar. Pel que COOPCAMP.CAT no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers. Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de COOPCAMP.CAT o els seus llicenciadors. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el seu consentiment exprés.

Protecció de dades

En els supòsits en els quals per accedir a alguna de les pàgines o serveis de COOPCAMP.CAT sigui necessària la recollida de dades de caràcter personal, s'informa que els mateixos podran ser incorporats a un fitxer informatitzat propietat d'aquesta companyia i seran tractats de conformitat amb l'establert en la normativa vigent relativa a la Protecció de Dades de Caràcter Personal. El client consent a COOPCAMP.CAT expressament, pel lliurament dels mateixos, al fet que els incorpori a un fitxer informatitzat de la seva propietat amb la finalitat de gestionar la relació de clients, i la millor prestació del servei.

En cap cas aquestes dades seran objecte de tractament o de cessió a tercers, si no és amb el consentiment inequívoc de l'afectat, o en els supòsits previstos en la reglamentació actual de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

L'afectat podrà, en qualsevol moment, exercitar els drets d'accés a aquestes dades, rectificació, cancel·lació i oposició en info@coopcamp.cat o en c/Major 19 baixos 43420 Santa Coloma de Queralt (Tarragona).

Formularis

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal, li informem que les seves dades proporcionades seran incloses, per finalitat administrativa i de seguiment del servei, en uns fitxers propietat de Fleca l'Aresta SCCL pel projecte Ateneu Cooperatiu del Camp de Tarragona, subvencionat per la Direcció General d'Economia Social de la Generalitat de Catalunya Si desitja executar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dirigeixis per escrit, i adjuntant fotocopia del DNI com estableix la normativa, a la direcció c/ Major, 19, Baixos, 43420 Santa Coloma de Queralt (Conca de Barberà, Tarragona).