Oferim tallers i xerrades a mida per promoure l’Economia Social i Solidària (ESS), el cooperativisme i la intercooperació. Ens adaptem a les necessitats de cada grup. Els que més oferim són.

Tallers dirigits a empreses, sectors, professionals agrupats i projectes d’intercooperació del territori: oferim formacions a mida de promoció de l’ESS i el cooperativisme i la intercooperació.

Tallers dirigits a associacions per repensar la seva activitat econòmica i fiscal i promoure la intercooperació amb iniciatives de l’ESS.

Formacions i tallers dirigits a l’alumnat d’educació professionalitzadora (cicles formatius de Grau Mitjà i Superior, Programes de Formació i Inserció, etc.).

  • Introducció a l’Economia Social i Solidària i el Cooperativisme: Coneixerem els principis de l’ESS i el cooperativisme així com als reptes als que dóna solució. Coneixerem els tipus de cooperatives que existeixen i com funcionen. Aquest taller es pot adaptar al contingut sol·licitat per abordar temàtiques com el consum ètic, finances ètiques, economies alternatives, etc. Durada: 1-1.5h.
  • Economies Feministes: Aprofundirem en quines són les propostes d’anàlisi i acció que es fan des de les mirades feministes sobre l’economia, comprenent com podem posar les persones i la vida al centre del sistema. Durada: 1-1.5h.
  • Ruta Cooperativa: A través d’una visita a una o diverses cooperativa del territori coneixerem de primera mà com és i com funciona una cooperativa. Hi ha dues opcions: la cooperativa visita l’aula o l’aula visita la cooperativa. A Tarragona, Reus i Valls es facilita la visita a diverses cooperatives. Durada: 1-4h.

Formacions dirigides a docents d’educació secundària

  • Economia Social i cooperativisme en el marc de l’educació secundària: Curs reconegut de formació permanent del professorat de 30h (20h presencials + 10h no presencials). Els continguts treballats són: Economia Social i Solidària, Educació pel desenvolupament, Cooperativisme i Cooperatives, la gestió cooperativa (règim jurídic, fiscal i comptable), la cultura cooperativa a l’aula i com promoure cooperatives d’alumnes. Les inscripcions s’han de fer a la web d’Ensenyament, buscant el codi del curs ( 7000500507 Economia social i cooperativisme en el marc de l’educació Secundària).

Per a més informació o sol·licitar una formació contacteu a info@coopcamp.cat

Impulsa:

 

Promou i finança: