LA XARXA D’ATENEUS COOPERATIUS

La Xarxa d’Ateneus Cooperatius és un programa de la Direcció General d’Economia Social del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya. Està formada per 14 ateneus interconnectats i distribuïts per tot el territori que tenen l’objectiu de dinamitzar i crear relacions socioeconòmiques col·lectives, democràtiques, justes i solidàries i, contribuir a l’enfortiment i el creixement de l’activitat econòmica així com a la creació de llocs de treball de qualitat. Lideren els Ateneus més de 120 entitats socials, cooperatives, entitats locals i altres agents referents de l’ecosistema.

LLEGIR-NE MÉS >

CARTA DE SERVEIS >

| La Xarxa d’Ateneus Cooperatius |

La Xarxa d'Ateneus Cooperatius

| Ho fem Cooperatiu |

Ho fem Cooperatiu

COOPCAMP

CoopCamp, l’Ateneu Cooperatiu del Camp de Tarragona, és un programa públic que té per objectiu l’impuls del cooperativisme i l’Economia Social i Solidària a les comarques de la Conca de Barberà, el Priorat, l’Alt Camp, el Baix Camp i el Tarragonès. Acompanyem la creació de noves iniciatives econòmiques transformadores, la generació d’ocupació de qualitat que resolgui les necessitats de les persones i del territori, així com l’enfortiment de les xarxes d’intercooperació. A CoopCamp hi trobareu formació, assessorament i acompanyament gratuïts per engegar o consolidar el vostre projecte, i comptareu amb una xarxa d’Economia Social i Solidària amb la que intercooperar.

LLEGIR-NE MÉS >

COM ENS ORGANITZEM

CoopCamp neix a partir de l’aliança de més de 40 organitzacions d’Economia Social i Solidària del Camp de Tarragona i els serveis d’emprenedoria i ocupació de les administracions públiques. CoopCamp compta amb una assemblea de totes les entitats que participen de l’Ateneu i un Comitè que agrupa les cooperatives que contribueixen en el pla de treball des de les seves experteses.

Butlletí CoopCamp
Vull rebre informació de CoopCamp

Impulsa:

 

Promou i finança: