Carregant Esdeveniments
L’Aprenentatge Servei: una via de col·laboració amb l’estudiantat universitari amb iniciatives sense ànim de lucre. Es tracta d’una proposta educativa que combina processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte. Es tracta d’una proposta que té un gran impacte en el territori i el teixit associatiu, l’estudiantat desenvolupa un projecte dins dels seus estudis universitari i amb col·laboració amb una entitat.
El seu objectiu principal és la formació de professionals socialment responsables, ja que, juntament amb l’aprenentatge de continguts, competències i habilitats pròpies de cada titulació, es desenvolupa el compromís cívic i social a partir de la pràctica reflexiva. Al mateix temps, les entitats sense ànim de lucre poden tenir el suport de l’estudiantat per a desenvolupar un projecte.
En aquesta xerrada informativa comptarem amb la tècnica responsable del Programa d’APS a la Universitat Rovira i Virgili que ens explicarà com funciona el programa, que pot aportar a entitats i cooperatives sense ànim de lucre i com participar-hi.INSCRIU-TE!

Més informació sobre l’Aprenentatge Servei de la URV

Mostra els detalls

Data:
27 octubre, 2021
Hora:
16:00 - 17:00
Categories d'Esdeveniment:
,
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, , , , , , , ,

Compartiu aquesta història. Trieu la vostra plataforma!

Go to Top