Carregant Esdeveniments

Un taller per conèixer les eines, els valors i els conceptes bàsics de l’economia social i solidària en general i del cooperativisme en particular.

Un espai on es puguin compartir coneixements i experiències ja existents. Un espai on descobrir que l’Economia Social i Solidària ja és una realitat en molts sectors de la nostra vida i aborda temàtiques tan diverses com l’habitatge, el consum, els serveis socials, la cultura o per descomptat, el desenvolupament econòmic i el treball.

L’objectiu principal és el d’apropar a les participants del taller les eines, els valors i els conceptes bàsics de l’economia social i solidària en general i del cooperativisme en particular.

Un espai on es puguin compartir coneixements i experiències que ja funcionen. Un espai on descobrir que l’Economia Social i Solidària ja és una realitat en molts sectors de la nostra vida i aborda temàtiques tan diverses com l’habitatge, el consum, els serveis socials, la cultura o per descomptat, el desenvolupament econòmic i el treball.

Mostra els detalls

Data:
9 octubre, 2019
Hora:
18:30

Recinte

Biblioteca Pública de Tarragona
C/ Fortuny 30
Tarragona, Tarragona 43001
+ Mapa de Google

Compartiu aquesta història. Trieu la vostra plataforma!

Go to Top