Carregant Esdeveniments

Sessió a Reus per conèixer una nova estratègia que ajudi a augmentar les vendes: l’estratègia Omnicanalitat.

En el marc de la col.laboració de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya i els Ateneus Cooperatius al conjunt del territori, proposem un Cafè de la Federació a Reus dedicat a conèixer l’estratègia Omnicanalitat, una eina que pot ajudar a augmentar les vendes.

Amb la col.laboració de l’Ateneu Cooperatiu del Camp de Tarragona, CoopCamp, convidem Ester Hidalgo, d’EADA, per treballar l’estratègia d’Omnicanalitat.

En aquesta sessió es definirà de foma clara el concepte amb la voluntat que formi part de les diferents estratègies de venda de les cooperatives. L’Omnicanalitat persegueix la construcció d’experiències que destaquen el valor de cada marca i producte amb l’objectiu que els clients s’hi mantinguin connectats, més enllà del canal pel qual hi arribin.

INSCRIPCIONS

Estratègia d’Omnicanalitat

5 d’abril de 2019, de 11.00h a 13.00h

Institut Municipal de Formació i Empresa Mas Carandell.
Barri Gaudí, Carrer Terol 1
Reus

La col.laboració amb els Ateneus Cooperatius portarà 10 sessions del Cafè de la Federació al territori.S’han programat sessions a Mataró, Reus, La Seu d’Urgell, Manresa, Tàrrega, Vilafranca del Penedès, Sarrià de Ter, Tortosa, Sant Feliu de Llobregat i Sabadell. Les trobareu a l’agenda!

La omnicanalitat és una estratègia de comercialització i venda,  de forma que tots els canals, àrees o serveis en què es produeix una relació amb els clients funcionen coordinadament. No s’ha de confondre amb disposar de múltiples canals sinó que tots aquests estan integrats i connectats. Tracta d’evitar que els canals físics –la botiga al carrer- i els digitals –web, app o xarxes socials- operin per separat.

Mostra els detalls

Data:
5 abril, 2019
Hora:
11:00 - 13:00

Recinte

Mas Carandell
Barri Gaudí. Carrer de Terol, 1
Reus,
+ Mapa de Google
Visualitza el lloc web de Recinte

Compartiu aquesta història. Trieu la vostra plataforma!

Go to Top