Carregant Esdeveniments

Presentació de l’informe “Estrategias de Comunicación para facilitar saltos de escala en agroecología”, de la Fundación Entretantos

La comunicació pot fer visibles i atractius els projectes productius i/o de distribució, la primera condició necessària perquè les persones canviïn els seus patrons de compra. En segon lloc, pot activar i sostenir una relació afectiva de comunitat i confiança entre els actors implicats.

Aquests dos factors podrien generar (al costat d’altres elements de la gestió dels projectes) un “cercle virtuós” dins l’agroecologia. D’una banda, podria augmentar el nombre de persones que s’alimenten recorrent a Sistemes Agroalimentaris Alternatius, el que es transformaria en una millor viabilitat econòmica dels projectes. A la vegada, tindria un efecte crida per a noves instal·lacions/transicions. Això, per tant, promouria més projectes i alternatives, generant més capacitat per arribar a més població.

>>Més informació

La jornada de presentació, impartida per Jorge Molero es divideix en dos blocs:


Dilluns 26/10/20 de 17h a 17:45h

PRESENTACIÓ DE L’ESTUDI: «Estrategias de comunicación para facilitar el salto de escala en Agroecología» de la Fundació Entretantos.
Aquest estudi analitza estratègies de comunicació, especialment aquelles que pretenen promoure salts d’escala en agroecologia, i proposar noves narratives i eines específiques que generin cultura comunicativa i incidència social, enfortint el sector productor. L’estudi està centrat en la comunicació externa, la que es realitza amb clients, proveïdors, prescriptors, distribuïdors, associacions diverses i la població en el seu conjunt.

Dirigit a: Públic general dels àmbits de l’agroecologia i la comunicació social, obert a tots els Ateneus Cooperatius de Catalunya.


Dilluns 26/10/20 de 18h a 20:30h

TALLER PRÀCTIC: Com millorar la comunicació dels projectes de producció i consum agroecològics al Camp de Tarragona.
Taller pràctic d’eines per milorar la comunicació cap a fora dels projectes agroecològics de producció i consum local al Camp de Tarragona.

Dirigit a: Projectes de l’àmbit de la producció i el consum que ja estiguin en funcionament al Camp de Tarragona.


INSCRIU-TE

*El curs es durà a terme de forma virtual via Zoom (més aplicació Mural). Enviarem el link de connexió un dia abans del taller.

Mostra els detalls

Data:
26 octubre, 2020
Hora:
17:00 - 20:30
Categoria d'Esdeveniment:
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, , ,
Lloc web:
https://coopcamp.cat

Organitzador

Coopcamp
Telèfon
681623453
Correu electrònic
info@coopcamp.cat

Compartiu aquesta història. Trieu la vostra plataforma!

Go to Top