Carregant Esdeveniments

Com s’organitza el Consum Agroecològic a les Terres del Sud?

Taula rodona a càrrec de: La Coordinadora, Les Garrofes, La Bajoca, Herbafam i El Brot SCCL

Al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre l’abastiment de queviures agroecològics fa anys que dóna resposta a les necessitats de consum responsable que equilibra les múltiples crisi territorials. Un mínim d’organització entre els grups de consum que ho practiquen és bàsic per a enfortir el moviment.

Representants

La Coordinadora: La Coordinadora és una entitat associativa de segon nivell amb finalitats, objectius i criteris comuns. La integren les persones delegades i les organitzacions representades, les cooperatives, que no perden la seva personalitat jurídica. Per garantir els principis democràtics autogestionaris del conjunt de l’organització, les cooperatives i les seves persones delegades han de respectar i assumir els principis d’elegibilitat, revocabilitat i responsabilitat.

Les Garrofes

La Bajoca

Herbafam

El Brot

OBJECTIUS

  1. Actualitzar les dades que tenim del grups de consum agroecològic al territori: el seu abast i funcionament setmanal, organització interna i recollir noms de la pagesia que ens abasteix directament.
  2. Presentació de la Coordinadora ( de cooperatives de consumidores agroecològiques) com a entitat associativa de segon nivell i sectorial de la federació CoopsConsum.

CONTINGUTS

Exposició dels continguts particulars de les cinc representants respecte als objectius, compartir la informació i recursos en la segona part de la taula rodona.

 

INSCRIU-TE

 

Mostra els detalls

Data:
19 juny, 2021
Hora:
11:00 - 13:00
Categories d'Esdeveniment:
,
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, , , , , , , , ,

Recinte

ON-LINE (Plataforma Zoom)

Compartiu aquesta història. Trieu la vostra plataforma!

Go to Top