Carregant Esdeveniments

Fira d’Economia Solidària del Camp de Tarragona

El dissabte 12 de maig, coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Comerç Just, se celebrarà a Tarragona la primera Fira d’Economia Solidària del Camp de Tarragona. D’aquesta manera portem al territori la Fira d’Economia Solidària de Catalunya que se celebra des de fa sis anys a Barcelona, tal com ja han fet altres ciutats i comarques. La fira té l’objectiu de visibilitzar l’economia social i cooperativa, i donar a conèixer els seus productes i serveis a la ciutadania. També volem fomentar el coneixement i la col·laboració entre les empreses i entitats que treballen amb criteris ètics i solidaris.

La Fira està organitzada per l’Ateneu Cooperatiu CoopCamp i la xarxa d’entitats Som Comerç Just i Banca Ètica. Se celebrarà a la Plaça Corsini, davant del mercat central, de les deu a les vuit del vespre, i acollirà activitats durant tot el dia.

QUI FORMA PART DE L’ECONOMIA SOLIDÀRIA? Les entitats, fundacions, cooperatives, organitzacions i altres agents que treballen amb criteris d’economia solidària, posant al centre de l’activitat els interessos de les persones, la societat i el medi ambient.

Per més informació contacta’ns a info@coopcamp.cat o bé al 681623454.

Llistat de participants per activitats:

ONG i solidaritat internacional: SETEM Catalunya, Oxfam Intermón, Comitè Oscar Romero, Mans Unides, Una Finestra al Món, Hammada, ADICAE, Fundació Vicent Ferrer.
Energia: Som Energia SCCL.
Telefonia i Internet: Punt d’Accés SCCL, Som Connexió SCCL, Hacklab TGNU.
Gestoria i serveis jurídics: Col·lectiu Ronda SCCL.
Alimentació: La Sageta de Foc (bar-restaurant), Univers BIO SCCL (botiga ecològica), Tres Cadires SCCL (licor de nous), Menjamiques (crema de garrofes), L’Aresta SCCL (forn), Grup de Consum Les Garrofes.
Tèxtil: Subalterna Serigrafia, La caseta de l’arbre SCCL.
Educació: Estudi de Musica SCCL, Icària Cooperativa SCCL, La Tribu del Gaià.
Finances i assegurances ètiques: Fiare, Arç Cooperativa SCCL.
Turisme i lleure: Estades Vivencials Cal Llauner, VANWOOW.
Artesania: Anna Sínia (cistelleria), El cingle Vermell (oficis), Biocosmètica Reverdor, El Jardí de les bruixes – Herbes del Priorat.
Comunicació: El Far.
Altres o diversos: Fundació Topromi, Més Opcions SCCL, ECO Xarxa.

Mostra els detalls

Data:
12 maig, 2018
Hora:
10:00 - 20:00

Recinte

Plaça de Corsini
Plaça de Corsini
Tarragona, Tarragona 43001 Espanya
+ Mapa de Google

Compartiu aquesta història. Trieu la vostra plataforma!

Go to Top