Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

Fira d’Economia Solidària del Camp de Tarragona

El dissabte 12 de maig, coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Comerç Just, se celebrarà a Tarragona la primera Fira d’Economia Solidària del Camp de Tarragona. D’aquesta manera portem al territori la Fira d’Economia Solidària de Catalunya que se celebra des de fa sis anys a Barcelona, tal com ja han fet altres ciutats i comarques. La fira té l’objectiu de visibilitzar l’economia social i cooperativa, i donar a conèixer els seus productes i serveis a la ciutadania. També volem fomentar el coneixement i la col·laboració entre les empreses i entitats que treballen amb criteris ètics i solidaris.

La Fira està organitzada per l’Ateneu Cooperatiu CoopCamp i la xarxa d’entitats Som Comerç Just i Banca Ètica. Se celebrarà a la Plaça Corsini, davant del mercat central, de les deu a les vuit del vespre, i acollirà activitats durant tot el dia.

QUI FORMA PART DE L’ECONOMIA SOLIDÀRIA? Les entitats, fundacions, cooperatives, organitzacions i altres agents que treballen amb criteris d’economia solidària, posant al centre de l’activitat els interessos de les persones, la societat i el medi ambient.

Per més informació contacta’ns a info@coopcamp.cat o bé al 681623454.

Llistat de participants per activitats:

ONG i solidaritat internacional: SETEM Catalunya, Oxfam Intermón, Comitè Oscar Romero, Mans Unides, Una Finestra al Món, Hammada, ADICAE, Fundació Vicent Ferrer.
Energia: Som Energia SCCL.
Telefonia i Internet: Punt d’Accés SCCL, Som Connexió SCCL, Hacklab TGNU.
Gestoria i serveis jurídics: Col·lectiu Ronda SCCL.
Alimentació: La Sageta de Foc (bar-restaurant), Univers BIO SCCL (botiga ecològica), Tres Cadires SCCL (licor de nous), Menjamiques (crema de garrofes), L’Aresta SCCL (forn), Grup de Consum Les Garrofes.
Tèxtil: Subalterna Serigrafia, La caseta de l’arbre SCCL.
Educació: Estudi de Musica SCCL, Icària Cooperativa SCCL, La Tribu del Gaià.
Finances i assegurances ètiques: Fiare, Arç Cooperativa SCCL.
Turisme i lleure: Estades Vivencials Cal Llauner, VANWOOW.
Artesania: Anna Sínia (cistelleria), El cingle Vermell (oficis), Biocosmètica Reverdor, El Jardí de les bruixes – Herbes del Priorat.
Comunicació: El Far.
Altres o diversos: Fundació Topromi, Més Opcions SCCL, ECO Xarxa.

Mostra els detalls

Data:
12 maig, 2018
Hora:
10:00 - 20:00

Recinte

Plaça de Corsini
Plaça de Corsini
Tarragona, Tarragona 43001 Espanya
+ Mapa de Google

Compartiu aquesta història. Trieu la vostra plataforma!

Go to Top