Carregant Esdeveniments

L’Ajuntament de Reus i CoopCamp (Ateneu Cooperatiu del Camp de Tarragona) creen un programa nou d’impuls d’iniciatives econòmiques i empreses que vulguin crear-se en el marc del cooperativisme i l’economia social i solidària.

Se seleccionaran 10 projectes de la ciutat (i la seva zona d’influència) que rebran un programa intensiu de formació i assessorament expert de 25 hores de durada durant el mes de novembre.

Al final de l’itinerari formatiu, de totes les iniciatives participants s’escolliran els 3 projectes d’emprenedoria més sòlids i estratègics que tindran la oportunitat d’incorporar-se al programa complert d’incubació de projectes durant un any.

Objectius:

  • Seleccionar aquells projectes d’emprenedoria estratègics per Reus i la seva àrea d’influència, per tal de dotar-los d’un acompanyament expert i de recursos per a la incubació de les propostes.
  • Fomentar el cooperativisme i l’economia social i solidària com a eines d’una emprenedoria arrelada a la ciutat, compromesa amb una economia justa i sostenible i conscient dels reptes ecològics que vivim

Inscripcions: Del 19 al 28 d’octubre estarà obert el període d’inscripció al programa i el divendres 28 es farà la selecció dels 10 projectes que rebran la formació i assessorament de 25 hores durant el mes de novembre

Mostra els detalls

Data:
3 novembre, 2022
Hora:
16:00 - 18:30
Categories d'Esdeveniment:
,
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, , , , ,

Recinte

Redessa Viver
Carrer del Camí de Valls
Reus, 43204
Visualitza el lloc web de Recinte

Compartiu aquesta història. Trieu la vostra plataforma!

Go to Top