Carregant Esdeveniments

Aquesta jornada donarà a conèixer propostes per fomentar la transició cap a les energies renovables, l’estalvi energètic i més eficiència a nivell municipal. Es dirigeix a totes les persones interessades però sobretot a personal tècnic (instal·ladors) i a ajuntaments i administració del territori.

📆DIA: dimecres 22 de maig
🕖HORA: de 10 a 12 hores
📍LLOC: Edifici de l’Enològica (c/Amàlia Soler, 29. Vilafranca del Penedès)
MODALITAT: Presencial
OBSERVACIONS: La formació és gratuïta però requereix inscripció aquí: http://www.coopsetania.cat/agenda/jornada-la-transicio-energetica-als-municipis/
DESTINATARIS: Adreçat a administracions públiques de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf i a empreses relacionades amb temes energètics i instal·ladors d’energies renovables.

ORGANITZEN i PARTICIPEN: CoopCamp, Coopsetània i Emelcat; Ajuntament de Vilafranca del Penedès i Som Energia.

 

PROGRAMA:

10:00 – 10:15 Cafè de benvinguda

10:15 – 10:45: Projecte TESAT: Transició Energètica Social i Ambiental des del Territori, i la regulació que l’avala, Rd 244/2019 i directives europees.  Transició energètica des de tots els municipis a partir de l’economia social. A càrrec de Montserrat Mata Dumenjó, directora tècnica.

10:45 – 11:05: Reptes, accions i línies estratègiques en termes de transició energètica a l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès. La visió des de l’àmbit local. A càrrec de Jordi Cuyàs, responsable dels projectes estratègics de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

11:05 – 11:20: Grup local de la Cooperativa d’energia verda: Compra col·lectiva d’autoproducció. A càrrec de Xavi Carbonell de Som Energia.

11:20 – 12:00: Torn obert de preguntes

INSCRIPCIONS: 

http://www.coopsetania.cat/agenda/jornada-la-transicio-energetica-als-municipis/

Mostra els detalls

Data:
22 maig, 2019
Hora:
10:00 - 12:00

Compartiu aquesta història. Trieu la vostra plataforma!

Go to Top