Carregant Esdeveniments
PROGRAMA
  • Rebuda
  • Introducció de l’acte per part de CoopCamp i intervenció d’en Juli Silvestre, Director General d’Economia Social, el Tercer Sector i Cooperatives
  • Introducció als Recursos de CoopCamp pel Foment de la Contractació Pública Responsable i Presentació de la Guia per part de la Cooperativa Facto (autora de la Guia)
  • Precs i Preguntes
  • Tancament de l’Acte per part de CoopCamp

La Guia de Contractació Pública Socialment Responsable del Camp de Tarragona és un recurs impulsat des de CoopCamp, amb l’elaboració per part de Facto SCCL i és el resultat de la feina realitzada en el marc de l’Ateneu Cooperatiu durant els darrers anys.

La Contractació Pública ha estat un punt assenyalat recurrentment en els diferents espais de treball de CoopCamp com una de les necessitats pel desplegament de l’Economia Social al Camp de Tarragona, així com per a la dinamització econòmica territorial.
Aquest fet va portar a l’Ateneu a generar un espai de treball específic per a desenvolupar aquest eix de contingut, que des de 2022 ha estat la Taula Territorial de la Contractació Pública Responsable.

La taula va establir la necessitat de disposar d’una Guia que permetés estructurar les passes a realitzar al territori per desenvolupament de la CPSR, que realitzés una fotografia i que es basés en una diagnosi de la realitat del territori.

CoopCamp va entomar aquest encàrrec que culmina en la seva presentació pública el proper 27 de febrer.  Convoquem a aquest esdeveniment a entitats de l’Economia Social, Entitats Representatives, així com a càrrecs tècnics i polítics per tal de donar-la a conèixer i explicar-ne els continguts.

Mostra els detalls

Data:
27 febrer
Hora:
11:00 - 13:30
Categories d'Esdeveniment:
,
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, , , , ,

Recinte

IMFE Mas Caradell
Carrer Terol, 1
Reus, Tarragona 43206
Visualitza el lloc web de Recinte

Compartiu aquesta història. Trieu la vostra plataforma!

Go to Top