Carregant Esdeveniments

El Tarragona Innovació Social (TIS’18) és el primer programa de prototipatge de projectes amb impacte social de la Catalunya Sud. Després dels bons resultats de la 1a edició obrim la convocatòria per iniciar una nova edició durant el juliol de 2018.

Es tracta d’una experiència creativa i dinàmica que proporciona metodologies i eines útils als emprenedors i innovadors socials per a què les puguin continuar utilitzant un cop acabat l’entrenament, i que els ajudi a desbloquejar la paràlisi habitual que hi ha als inicis de qualsevol projecte emprenedor. L’objectiu és aconseguir crear un mínim producte viable que suposi la primera llavor de la seva idea.

Tarragona Innovació social compta amb l’experiència i coneixement de Jennifer Baños, cofundadora de l’Associació Cocreació i Innovació Acció Social- LAZZUM, que desenvolupa projectes de suport a l’emprenedoria social i generació d’ecosistemes emprenedors en l’entorn del Baix Llobregat.

Qui pot participar? emprenedors i empreses que tinguin un projecte que vulgui generar un impacte social positiu a l’entorn.

Què ofereix el programa? 7 sessions formatives amb les metodologies Lean Startup i Design Thinking, una sessió de seguiment al setembre i la participació en una fira de nous projectes emprenedors.

Calendari: Del 5 al 26 de juliol. Tots els dimarts i dijous, de 10 a 14 h.

Lloc: Tarragona Impulsa. Av. Vidal i Barraquer, s/n.

Preinscripcions: del 30 de maig al 22 de juny amb el següent formulari

Inscripcions gratuïtes. Les places són limitades. Només podran participar-hi 12 projectes. Es realitzarà un procés de selecció entre totes les preinscripcions rebudes.

Tota la informació:
https://www.tarragona.cat/empreses/tarragonaimpulsa/empresa/tarragona-innovacio-social?platform=hootsuite

Inscripcions:
https://docs.google.com/forms/d/11ih1cPCEbQ_Hb4ARxM15auVDhQTAgP4GWIwCJrzPwmg/viewform?edit_requested=true

Mostra els detalls

Data:
5 juliol, 2018
Hora:
10:00 - 14:00

Recinte

Tarragona Impulsa (Espai Tabacalera)
Espai Tabacalera Av. Vidal i Barraquer s/n, M1 (Magatzem 1, 2n pis)
Tarragona,
+ Mapa de Google
Telèfon
977 243 609
Visualitza el lloc web de Recinte

Compartiu aquesta història. Trieu la vostra plataforma!

Go to Top