Carregant Esdeveniments

Presentació del Protocol d’actuació per a l’acompanyament en un procés de recuperació d’empreses per part de persones treballadores

11 maig 2021 / de 12h a 13,30h

La transmissió d’empreses ha esdevingut una de les opcions més avantatjoses i segures per a les persones emprenedores. En un moment de crisi com l’actual és important conèixer els recursos que tenim a l’abast per donar continuïtat a empreses properes al tancament.

La continuïtat dels negocis mitjançant la fórmula cooperativa es considera una bona alternativa. D’entrada perquè les cooperatives han demostrat ser una forma empresarial amb una elevada capacitat de resiliència en temps de crisi, independentment del sector. I es consideren una bona eina per crear col·lectivament una economia que situï les persones al centre i sigui respectuosa amb l’entorn. Si el procés de conversió té èxit, les persones treballadores se’n beneficien però també les persones empresàries i el conjunt de la societat, ja que permet el manteniment dels llocs de treball i garanteix la continuïtat de l’activitat econòmica i del teixit productiu, comercial i veïnal.

En aquest context, CoopCamp organitza una jornada de presentació amb Col·lectiu Ronda del “Protocol per a la conversió d’empreses en cooperatives” amb l’objectiu de posar en valor les cooperatives com a fórmula empresarial per donar continuïtat a potencials projectes empresarials que estiguin en crisi així com identificar les accions necessàries a tenir en compte.

Durant la jornada també coneixerem La Fura Setmanari, un cas d’èxit de relleu cooperatiu.

 

Continguts:

  • Relleu Cooperatiu: un model imprescindible de continuïtat d’un negoci
  • Protocol d’actuació per a l’acompanyament en un procés de recuperació d’empreses per part de persones treballadores

 

Dirigida a:

  • Tècnics promoció econòmica municipals
  • Cambres de comerç
  • Col·legis professionals
  • Associacions de comerciants i botiguers

 

INSCRIVIU-VOS!

Mostra els detalls

Data:
11 maig, 2021
Hora:
12:00 - 13:30
Categories d'Esdeveniment:
,
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, , , , , , , , , ,

Recinte

ON-LINE (Plataforma Zoom)

Compartiu aquesta història. Trieu la vostra plataforma!

Go to Top