Carregant Esdeveniments

El dissabte 24 de març a les 12:30 h a la plaça El Pati de Valls, CoopCamp organitza una xerrada formativa sobre la gestió d’assegurances en les associacions en el marc de la Install Party d’alternatives que tindrà lloc durant tot el matí.

Qualsevol associació té unes obligacions legals que ha de complir. Una bona gestió de les assegurances és, doncs, una qüestió bàsica pel que fa al bon funcionament d’una entitat, concretament de la seva gestió.

Aquest assessorament permetrà:

  • Conèixer els requisits i les obligacions que tenen segons la legislació actual.
  • Conèixer quines són les seves necessitats concretes, segons l’àmbit de l’entitat i les activitats que realitza.

La formació anirà a càrrec de professionals d’Arç Cooperativa. Serveis integrals d’assegurances, una corredoria d’assegurances especialitzada en el sector de l’economia social i solidària, el món associatiu i les energies renovables, que aposta per la gestió integral d’assegurances ètiques i solidàries. Arç Cooperativa és autora del Mapa d’assegurances per a activitats culturals i associatives.

La formació és gratuïta i cal inscripció prèvia aquí: 693818303 o info@coopcamp.cat

De les 11:00 h fins les 14:30 h en una parada al Pati, Arç Cooperatives també atendrà a les entitats i persones interessades en contractar assegurances ètiques, juntament amb d’altres serveis i productes de l’Economia Social i Cooperativa.

Mostra els detalls

Data:
24 març, 2018
Hora:
12:30 - 14:00

Recinte

Plaça del Pati
Plaça del Pati
Valls, Tarragona 43800 Spain
+ Mapa de Google

Compartiu aquesta història. Trieu la vostra plataforma!

Go to Top