Carregant Esdeveniments

I ARA QUÈ? Reptes i potencialitats del sector agroecològic

La jornada constarà d’una primera presentació a càrrec d’Aixopluc, un col·lectiu que agrupa diferents pagesos i pageses que fan producció agroramadera en diferents pobles del Camp de Tarragona i una segona presentació per explicar els efectes de les mesures derivades de la Covid19 sobre les xarxes alimnetàries locals en temps de Covid. Tot seguit vindrà una taula rodona amb pagesos/es per tal iniciar el debat que s’obrirà a totes les participants en la jornada.

PROGRAMA

18.30h Presentació
18:35h «Estat, reptes i potencialitats del sector agroecològic al camp de tarragona». A càrrec d’Aixopluc
19:00h «Xarxes alimentàries locals en temps de COVID-19. Impactes i reptes durant el confinament”. A càrrec de Pati Homs de L’Aresta Cooperativa Agroecològica
19:20h «I ara què? Reptes i potencialitats del sector agroecològic al Camp de Tarragona». Taula rodona i debat amb la participació de:

  • Josep Mestre – Producció de cereals llegums i farines ecològiques a Santa Coloma de Queralt. canmestre.cat
  • Pau Adzerias – Granja Adzerias: producció i elaboració de porcí ecològic a Cornudella de Montsant. calxerrit.cat
  • Cesc Vidal estil.les – Producció de verdura ecològica als Pallaresos. apitintegral.blogspot.com/p/contacta-amb.html

20:15h Tancament

OBJECTIU GENERAL

L’objectiu d’aquesta jornada és obrir un espai de debat a partir de la informació aportada sobre la situació de la pagesia agroecològica al Camp de Tarragona abans i després del Covid per tal d’apuntar reptes i propostes actuals.

 

INSCRIU-TE

 

Mostra els detalls

Data:
19 febrer, 2021
Hora:
18:30 - 20:00
Categories d'Esdeveniment:
,
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, , , , , , , , , , ,

Recinte

ON-LINE (Plataforma Zoom)

Compartiu aquesta història. Trieu la vostra plataforma!

Go to Top