Carregant Esdeveniments

 

Incripcions a: www.enginyerstarragona.cat/agenda/index

 

Parlarem sobre com s’afronta el repte i la necessitat de la transició energética des del cooperativisme i l’economia social i solidària. Solucions col·lectives per a un problema col·lectiu. Tractarem el context, les oportunitats i els límits que ofereix la reglamentació actual, així com dels valors des dels quals pensem que cal afrontar aquesta problemática. Per acabar, coneixerem de primera mà a diverses experiències que ja estàn en marxa.

 

11h Ponència, a càrrec de Maria Assumpta Farran, Cap unitat de transport i Energia flexible de l’ICAEN. Membre del patronat de la Fundación Energías Renovables i del Consell acadèmic d’AEDIVE.
-Visió, missió i context de la transició energètica.

– Què ens permet i què no la reglamentació actual? Límits i potencialitats.

12h Coffee break

12h20 Taula d’experiències:
– Cooperativisme de treball i de consum en el sector energètic al Camp de Tarragona (Aleix Manonelles, soci fundador d’Enernou SCCL i membre del nucli local de Som Energia SCCL).

– Mobilitat elèctrica compartida per a comunitats locals, trasformem la mobilitat (Alfredo Cano, membre del consell rector de Som Mobilitat SCCL)

– Transició Energètica.cat: transformant l’empresa i l’indústria (Arnau Vilardell, coordinador de Som Mobilitat SCCL i impulsor del projecte Transició Energètica juntament amb Som Energia SCCL).

 

 

 

 

 

Mostra els detalls

Data:
23 gener, 2020
Hora:
11:00 - 13:30

Recinte

Col·legi d’Enginyers Tècnics
Avinguda Roma, 7
Tarragona, Catalunya 43005 Espanya
+ Mapa de Google

Compartiu aquesta història. Trieu la vostra plataforma!

Go to Top