Carregant Esdeveniments

Una proposta pensada, especialment, per a aquelles associacions que necessiten créixer i adaptar la seva activitat econòmica, o una part, a una estructura més empresarial sense perdre els seus principis, valors i objectius fundacionals.

A QUI ES DIRIGEIX?

 • Entitats i associacions, especialment les que tenen activitat econòmica
 • Projectes vinculats a l’Economia Social i Solidària

SESSIONS

  • 25/04/24. Sessió 1: Actualització del marc legal de les associacions, a càrrec de Mario González, de CoopCamp. Servirà per repassar els aspectes més rellevants del marc legal que contempla el teixit associatiu, com la nova Llei de Foment de l’associacionisme i les modificacions a la Llei de mecenatge.
  • 02/05/24. Sessió 2. Podem millorar la captació de persones sòcies a través de les nostres xarxes?, a càrrec de Núria Loras, de CoopCamp. Dedicada a la gestió de la comunicació de les associacions i, especialment, de les xarxes socials. L’objectiu és analitzar com es pot transmetre el missatge i augmentar la base social de les entitats a través d’aquestes eines.
  • 09/05/24. Sessió 3. La gestió econòmica de les associacions, a càrrec de Jordi Escoda, de CoopCamp. Una sessió per tractar aspectes imprescindibles per a facilitar la gestió econòmica de les associacions.
  • 16/05/24. Sessió 4. Aspectes fiscals, laborals i administratius, a càrrec de Jordi Escoda, de Coopcamp, i de Gabriel Bernárdez, d’INSTA, Serveis Jurídics Ambientals – CoopCamp. Es farà especial incidència en la necessitat de complir la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD).
  • 23/05/24. Sessió 5. Vols demanar una subvenció i no saps com començar?, a càrrec de Tais Bastida, de CoopCamp. En aquesta sessió explicarem el pas a pas per treballar amb subvencions (nivell inicial).
  • 30/05/24. Sessió 6. Cofinançar projectes amb subvencions, a càrrec de Tais Bastida, de CoopCamp. Abordarem formes de finançament més complexes i podrem treballar sobre casos pràctics (nivell avançat).

Aquest itinerari és gratuït i es realitza en línia.

 

Mostra els detalls

Data:
2 maig
Hora:
18:00 - 20:00
Categories d'Esdeveniment:
,
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, , , , , , ,

Compartiu aquesta història. Trieu la vostra plataforma!

Go to Top