Carregant Esdeveniments

Busques orientació per engegar un projecte d’empresa amb valors? Vols apropar-te al cooperativisme per saber si encaixa amb el teu projecte? Vols crear una empresa horitzontal i democràtica? Vine a informar-te per poder decidir cap a on orientar la teva iniciativa amb coneixement i amplitud de mires.

La conferencia anirà destinada a explicar els valors i les particularitats que diferencien una cooperativa d’una empresa mercantil comuna. Els continguts seran bàsics, de nivell  introductori, l’objectiu és que la gent s’hi familiaritzi i pugui fer preguntes amb els dubtes que li sorgeixin. En qualsevol cas, estem parlant de persones que tenen el projecte en una fase molt inicial, que encara es troben en la idea i no l’han materialitzada.

També pot estar dirigida a ciutadans que no tenen necessàriament un projecte empresarial però estan interessats en la fórmula cooperativa i volen saber-ne més.

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA A: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe544lY54wey2tw5HPVkw4NW8H3-Ev2MEiSkAEIGe-vetanyA/viewform

 

Mostra els detalls

Data:
13 febrer, 2018
Hora:
18:30 - 20:00

Recinte

Tarragona Impulsa (Espai Tabacalera)
Espai Tabacalera Av. Vidal i Barraquer s/n, M1 (Magatzem 1, 2n pis)
Tarragona,
+ Mapa de Google
Telèfon
977 243 609
Visualitza el lloc web de Recinte

Compartiu aquesta història. Trieu la vostra plataforma!

Go to Top