La Guia de Contractació Pública Socialment Responsable del Camp de Tarragona és un recurs pensat per l’administració pública perquè pugui incorporar algunes pràctiques i estratègies per incloure l’Economia Social i Solidària a la contractació pública.

L’objectiu és facilitar el desplegament de l’Economia Social i Solidària al Camp de Tarragona i dinamitzar econòmicament el territori.

Aquesta publicació està elaborada per la cooperativa Facto i editada per l’Ateneu Cooperatiu del Camp de Tarragona – CoopCamp. És el resultat de la feina que fa l’Ateneu amb l’administració pública a través de la Taula Territorial de la Contractació Pública Socialment Responsable.

El punt de partida.

Per tal de donar context a la Guia de Contractació Pública Socialment Responsable, CoopCamp edita un informe executiu per entendre la utilitat del recurs: què s’ha analitzat, què és la Contractació Pública Socialment Responsable, quin és el context socioeconòmic de l’economia social i la contractació pública al Camp de Tarragona, quines accions i estratègies es poden dur a terme.

Una síntesi per poder passar a l’acció.

Butlletí CoopCamp
Vull rebre informació de CoopCamp

Impulsa:

 

Promou i finança: