Descripció

Cooperativa d’advocats i advocades que ofereix serveis d’assessoria jurídica, econòmica i laboral i consultoria en projectes d’ESS. Entenem el dret com un exercici per a construir un món més just i solidari. Lluitem pels drets de les persones.

Serveis

 • Assessoria i serveis jurídics
  • Assessorament jurídic en l’àmbit laboral (acomiadaments, conflictes laborals, condicions laborals, pensions…) i de seguretat social (riscos laborals, malalties professionals, incapacitats…) i també en les relacions amb l’Administració (vulneració de drets del personal funcionari o laboral que treballa a l’administració).

Forma jurídica
Cooperativa de treball

Xarxes en les que participa
Pam a Pam, XES, FCTC, CoopCamp i Coop57

Balanç social

Telèfons
977232244

DireccióC/ Rambla Nova, 37, 3r 2a 43003 Tarragona (Tarragonès)

Entitats relacionades

 • Assessoria i serveis jurídicsEducació, recerca i divulgació

  És una cooperativa sense ànim de lucre formada per un equip intercultural de dones dedicada a la formació i gestió.

 • Assessoria i serveis jurídicsConsultoria i desenvolupament local

  INSTA és una consultoria que advoca per la sostenibilitat i el dret ambiental, que actualment compta amb una experiència de més de deu anys. INSTA integra coneixements tècnics i jurídics ambientals per tal d’oferir serveis en els camps del dret ambiental, els estudis ambientals i territorials, i l’acompanyament en processos de diàleg ambiental.

 • Assessoria i serveis jurídicsCultura i ociCures i serveis a les personesRestauració, hostaleria i turisme

  Associació amb local fisic a Tarragona que funciona com a centre social, cultural i artistic, amb cafetería vegana i Cat Cafè. S’organitzen activitats diverses com xerrades, tallers, debats, presentacions de llibres, yoga…

 • Assessoria i serveis jurídics

  Ofereix assessorament integral a persones, entitats, col·lectius i cooperatives que treballen en l’àmbit de la defensa dels drets socials i laborals, i de l’Economia Social i Solidària. Ofereix serveis de defensa jurídica i de gestió econòmica, comptable, fiscal i laboral.