Descripció

És una cooperativa sense ànim de lucre formada per un equip intercultural de dones dedicada a la formació i gestió.

Serveis

 • Assessoria i serveis jurídics
  • Obligacions legals, formals, fiscals, comptables i laborals de tota mena d’entitats. Tràmits de constitució de qualsevol forma jurídica i assessorament i cobertura posterior per a complir amb totes les obligacions. Especialment enfocades a treballar amb emprenedors de petites empreses.
 • Educació, recerca i divulgació
  • Creació de formacions fàcils i divertides, amb una perspectiva feminista, transformadora, interactiva i dinàmica. La cooperativa ha estat pensada per a proporcionar coneixement i acompanyament per al desenvolupament laboral i integral de les persones.
  • Assessorament a formadores i entitats que ja ofereixen formació i vulguin actualitzar-les perquè siguin més actives, vivencials, pràctiques, participatives, …
  • Tutorització perquè les entitats arribin a les persones de forma més inclusiva, personalitzada i pròxima.

Forma jurídica
Cooperativa de treball sense ànim de lucre

Xarxes en les que participa
FCTC

Balanç social
No

DireccióRambla Nova 56, 5 - 2 43004 Tarragona

Entitats relacionades

 • Cures i serveis a les personesEducació, recerca i divulgació

  Actua dissenya i duu a terme projectes d’intervenció socioeducativa a nivell individual, grupal i comunitari. Actuem en els àmbits de la prevenció, de la protecció i de l’emancipació, generant oportunitats per la millora de la vida de les persones, amb compromís ferm amb l’economia social i solidària.

 • Consultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióRestauració, hostaleria i turisme

  Camins km0 és un projecte cooperatiu de turisme sostenible i local al Camp de Tarragona – Costa Daurada. Oferim en exclusiva la Ruta Jujol, per descobrir el llegat de l’arquitecte tarragoní col·laborador de Gaudí.

 • Assessoria i serveis jurídics

  Cooperativa d’advocats i advocades que ofereix serveis d’assessoria jurídica, econòmica i laboral i consultoria en projectes d’ESS. Entenem el dret com un exercici per a construir un món més just i solidari. Lluitem pels drets de les persones.

 • Consultoria i desenvolupament localCultura i ociEducació, recerca i divulgació

  Cooperativa d’iniciativa social que treballa amb l’objectiu de transformar el seu entorn, a través de propostes socials, culturals i d’entreteniment amb l’educació, la comunicació i la participació com a eines. Treballen en múltiples àrees organitzant equips de treball per projectes, generant sinergies dins la societat.

 • Cultura i ociEducació, recerca i divulgació

  Cuentropía és una cooperativa, que desenvolupa projectes d’educació social transformadora amb l’objectiu de fomentar la lectura i l’acompanyament emocional respectuós. Realitza tallers, assessoraments i formacions lúdiques i creatives, amb els llibres com a recurs socioeducatiu.

 • Comunicació i tecnologiaConsultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióHabitatge i gestió de l’entorn

  Som una cooperativa d’arquitectes que projectem a l’abast de tothom, reivindicant els espais dignes i de qualitat, potenciant la sostenibilitat a través del bon disseny, posant en valor el patrimoni construït, fomentant l’habitatge cooperatiu i fent pedagogia del territori.

 • Comunicació i tecnologiaConsultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgació

  El Far Cooperatiu és una agència de comunicació cooperativa que treballem des d’una òptica social i participativa amb l’objectiu de visibilitzar col·lectius que habitualment no tenen veu. Oferim el nostres serveis tenint en compte la petjada ecològica, l’enfortiment de la xarxa d’Economia Social, Solidària i Cooperativa i la proximitat.

 • Consultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióRestauració, hostaleria i turisme

  És una cooperativa de treball associat integrada per professionals dels camps de la biologia, la geologia, l’enginyeria forestal i les ciències ambientals que ofereix serveis d’ecoturisme, activitats de team building, educació i divulgació ambiental, estudi i gestió del medi natural i participació ciutadana.

 • AlimentacióCultura i ociEducació, recerca i divulgació

  Els Corremarges treballem per la recuperació i difusió dels usos populars de la vegetació. Fem recerca en etnobotànica i organitzem xerrades, passejades i tallers per a tots els públics. Som recol·lectors i elaborem conserves amb fruits silvestres o oblidats. Assessorem entitats públiques i privades en la utilització de la vegetació local.

 • Educació, recerca i divulgació

  L’Estudi de Música S.C.C.L. És una escola de música autoritzada per la Generalitat de Catalunya fundada l’any 1985 a Tarragona. Neix amb la intenció d’ensenyar música d’una manera diferent sobretot pensant que la música ha de ser per tothom tant per aquells que en volen fer la seva professió com per tots els que vulguin gaudir-la en les seves estones de lleure”