Descripció

És una cooperativa d’iniciativa social que treballa amb l’objectiu de transformar el seu entorn a través de propostes socials, culturals i d’entreteniment mitjançant l’educació, la comunicació i la participació. Incideix en múltiples àrees tot organitzant equips de treball
per projectes i generant sinergies dins de la societat.

Serveis

 • Comunicació i tecnologia
  • A través del lloc web www.participo.cat, i amb la plataforma “Your Priorities” com a motor, desenvolupen processos per a institucions combinant les darreres tendències tecnològiques amb accions de carrer.
  • TAQUILLA.COOP és una plataforma de gestió de venda d’entrades pensada com a xarxa de persones i entitats associades en comunitats segons interessos i voluntats.
 • Consultoria i desenvolupament local
  • Disseny, assessorament i/o desenvolupament de projectes en l’àmbit de l’acció social, la mediació, la participació, la transició ecològica i la dinamització del comerç local. Tot plegat amb equips interdisciplinaris, innovació social i desenvolupament de xarxes de suport com a estratègies.
 • Cultura i oci
  • Creativitat, programació, comunicació i/o producció d’esdeveniments culturals i d’entreteniment de diferent format. Elaboren i desenvolupen un relat per a cada esdeveniment per fer-lo singular, tot promovent la fidelització del públic.
 • Cures i serveis a les persones
  • Disseny, assessorament i/o desenvolupament de programes, projectes i accions centrades en l’acompanyament de grups de persones o comunitats. Treballen en processos comunitaris, de mediació intercultural o d’empoderament.
 • Educació, recerca i divulgació
  • Disseny, assessorament i desenvolupament de projectes educatius com murals participatius (www.murals.cat), tallers de gènere (www.melliferes.cat) i d’ESS o processos de participació escolar (www.participo.cat)
  • Desenvolupa recerca social aplicada per a l’elaboració de projectes socioeducatius en col·laboració amb grups de recerca universitaris de la UAB i la URV (ww.recercacombinada.cat).
 • Habitatge i gestió de l’entorn
  • UN GOT PER FESTES (www.ungotxfestes.cat) desenvolupa projectes i normatives per a la implantació del got reutilitzable en esdeveniments i ofereix un got genèric que no requereix inversió.

Forma jurídica
Cooperativa de treball

Àmbit territorial
Camp de Tarragona

Xarxes en les que participa
CoopCamp, XES, FCTC, Pam a Pam

Balanç social

Telèfons
626.420.684

Direcció
C/ Fortuny 23, Cooperativa Obrera Tarraconense, despatx 1 – 43001 Tarragona (Tarragonès)

Entitats relacionades

 • Cures i serveis a les persones

  Actua dissenya i duu a terme projectes d’intervenció socioeducativa tant des d’una perspectiva individual, com grupal i comunitària. Incideix en els àmbits de la prevenció, la protecció i l’emancipació tot generant oportunitats per a la millora de la vida de les persones, i teixint un compromís ferm amb l’Economia Social i Solidària.

 • AlimentacióCures i serveis a les persones

  APRODISCA és una entitat social sense ànim de lucre, declarada d’utilitat pública, que des de l’any 1983 treballa de forma incansable per millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional, amb problemàtiques relacionades amb la salut mental, i/o en situació o risc d’exclusió social. Compta amb una llarga trajectòria en la promoció i la gestió de recursos i programes innovadors en l’àmbit de la integració social i laboral de les persones amb un grau més elevat de vulnerabilitat.

 • AlimentacióCultura i oci

  L’associació Arrels d’Aigua promou el consum conscient, ecològic i de proximitat, així com activitats culturals a Santes Creus, i tallers, mercats d’intercanvi, vermuts musicals, jam sessions, etc.

 • Consultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióRestauració, hostaleria i turisme

  Camins km0 és un projecte cooperatiu que neix amb el compromís de fomentar el turisme sostenible i local a la comarca de l’Alt Camp, a l’interior de la Costa Daurada. Crea sinergies amb diversos productors de la comarca. És economia local i sostenible. Un dels seus valors essencials és el treball cooperatiu i en xarxa.

 • Comunicació i tecnologiaConsultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióHabitatge i gestió de l’entorn

  És una cooperativa d’arquitectes que fa projectes a l’abast de tothom, reivindicant els espais dignes i de qualitat, potenciant la sostenibilitat a través del disseny de qualitat, posant en valor el patrimoni construït, fomentant l’habitatge cooperatiu, i fent pedagogia del territori.

 • ComerçConsultoria i desenvolupament local

  Cooperativa de persones organitzades en el consum de béns i serveis. Des de 1979, s’abasteix de productes agroecològics i d’ús casolà. Treballa en un territori divers i majoritàriament urbà, i fa projectes d’intercooperació dins de l’Economia Social i Solidària.

 • Comunicació i tecnologiaConsultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgació

  El Far Cooperatiu és una agència de comunicació cooperativa que treballa des d’una òptica social i participativa amb l’objectiu de donar visibilitat a col·lectius que habitualment no tenen veu. Ofereix els seus serveis tenint en compte la petjada ecològica, així com l’enfortiment de la xarxa d’Economia Social, Solidària i Cooperativa, i la proximitat.

 • AlimentacióCultura i ociEducació, recerca i divulgació

  Corremarges treballa per a la recuperació i difusió dels usos populars de la vegetació. Fa recerca en etnobotànica i organitza xerrades, passejades i tallers per a tots els públics. Són recol·lectores, i elaboren conserves amb fruits silvestres o oblidats. Assessoren a entitats públiques i privades en la utilització de la vegetació local.

 • Consultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióEnergia

  Enernou és una cooperativa de treball dedicada a l’àmbit de les energies renovables, l’assessorament energètic i la consultoria tècnica i estratègica, adreçada tant a empreses com a particulars del Camp de Tarragona.

 • Habitatge i gestió de l’entorn

  ENTRA! és un projecte cooperatiu amb sensibilitat social, compromès amb la millora del comportament mediambiental.