Descripció

Cuentropía és una cooperativa, que desenvolupa projectes d’educació social transformadora amb l’objectiu de fomentar la lectura i l’acompanyament emocional respectuós. Realitza tallers, assessoraments i formacions lúdiques i creatives, amb els llibres com a recurs socioeducatiu.

Serveis

 • Cultura i oci
  • Tenen una caravana/llibreria anomenada “Llibres en ruta” i organitzen diversos tallers com contes musicats “Toca’m un conte” o contes en moviment “Tris, Tras”.
  • Organitzen racons de lectura i Llibre-gimcanes temàtiques.
 • Educació, recerca i divulgació
  • Taller: Laboratoris de contes.
  • Activitats amb contes per adults: “Café- Vermut Literari” o “Coneix-te a través dels contes”.
  • Formacions a través de contes: “Contes com a eina socioeducativa” o “Com acompanyar la sexualitat en la infància i l’adolescència, a través dels contes”.
  • Xerrades a escoles, instituts i Universitat per parlar respecte la importància dels contes en l’educació.
  • Acompanyament emocional respectuós a través dels contes.

Forma jurídica
Cooperativa de treball

Xarxes en les que participa
La Teulada, FCTC

Balanç social
No

Telèfons
621 18 65 84

DireccióC/ Pin i Soler 22 43002 Tarragona

Entitats relacionades

 • Cures i serveis a les personesEducació, recerca i divulgació

  Actua dissenya i duu a terme projectes d’intervenció socioeducativa a nivell individual, grupal i comunitari. Actuem en els àmbits de la prevenció, de la protecció i de l’emancipació, generant oportunitats per la millora de la vida de les persones, amb compromís ferm amb l’economia social i solidària.

 • Consultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióRestauració, hostaleria i turisme

  Camins km0 és un projecte cooperatiu de turisme sostenible i local al Camp de Tarragona – Costa Daurada. Oferim en exclusiva la Ruta Jujol, per descobrir el llegat de l’arquitecte tarragoní col·laborador de Gaudí.

 • Consultoria i desenvolupament localCultura i ociEducació, recerca i divulgació

  Cooperativa d’iniciativa social que treballa amb l’objectiu de transformar el seu entorn, a través de propostes socials, culturals i d’entreteniment amb l’educació, la comunicació i la participació com a eines. Treballen en múltiples àrees organitzant equips de treball per projectes, generant sinergies dins la societat.

 • Comunicació i tecnologiaConsultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióHabitatge i gestió de l’entorn

  Som una cooperativa d’arquitectes que projectem a l’abast de tothom, reivindicant els espais dignes i de qualitat, potenciant la sostenibilitat a través del bon disseny, posant en valor el patrimoni construït, fomentant l’habitatge cooperatiu i fent pedagogia del territori.

 • Comunicació i tecnologiaConsultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgació

  El Far Cooperatiu és una agència de comunicació cooperativa que treballem des d’una òptica social i participativa amb l’objectiu de visibilitzar col·lectius que habitualment no tenen veu. Oferim el nostres serveis tenint en compte la petjada ecològica, l’enfortiment de la xarxa d’Economia Social, Solidària i Cooperativa i la proximitat.

 • Consultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióRestauració, hostaleria i turisme

  És una cooperativa de treball associat integrada per professionals dels camps de la biologia, la geologia, l’enginyeria forestal i les ciències ambientals que ofereix serveis d’ecoturisme, activitats de team building, educació i divulgació ambiental, estudi i gestió del medi natural i participació ciutadana.

 • Cultura i oci

  A la llibreria hi podeu trobar literatura, assaig, còmics, llibres infantils i juvenils, més tot d’activitats relacionades amb el món del llibre. Podeu passar a veur-la o bé consultar la seva pàgina web i tot el que no tinguin us ho poden demanar.

 • AlimentacióCultura i ociEducació, recerca i divulgació

  Els Corremarges treballem per la recuperació i difusió dels usos populars de la vegetació. Fem recerca en etnobotànica i organitzem xerrades, passejades i tallers per a tots els públics. Som recol·lectors i elaborem conserves amb fruits silvestres o oblidats. Assessorem entitats públiques i privades en la utilització de la vegetació local.

 • Cultura i oci

  És una cooperativa dedicada a oferir diferents tipus d’activitats relacionades amb l’exercici físic a l’aire lliure, preferiblement a la natura. Les propostes estan dirigides a tota mena de públics i engloben diferents pràctiques i metodologies amb la voluntat d’extreure’n els aspectes més funcionals, segons les necessitats de cadascú, i treballar així en perfecta sinergia amb les activitats del dia a dia.

 • Cultura i oci

  Servei de creació i producció d’activitats turístiques i d’oci a la Conca de Barberà. Promou el turisme sostenible i de proximitat, i l’oci cultural.