Descripció

Servei de creació i producció d’activitats turístiques i d’oci a la Conca de Barberà. Promou el turisme sostenible i de proximitat, i l’oci cultural.

Serveis

 • Cultura i oci
  • Experiències culturals amb visites guiades al patrimoni.
  • Experiències de natura com guiatges de senderisme amb contingut històric de creativitat i creixement personal a la natura, banys de bosc.
  • Experiències amb tallers vivencials relacionats amb la promoció de productes agroalimentariso artesanals de proximitat.

Forma jurídica
Cooperativa de treball

Xarxes en les que participa
Pam a Pam

Balanç social
No

DireccióC/ Major 9 43420 Santa Coloma de Queralt (Conca de Barberà)

Entitats relacionades

 • Consultoria i desenvolupament localCultura i ociEducació, recerca i divulgació

  Cooperativa d’iniciativa social que treballa amb l’objectiu de transformar el seu entorn, a través de propostes socials, culturals i d’entreteniment amb l’educació, la comunicació i la participació com a eines. Treballen en múltiples àrees organitzant equips de treball per projectes, generant sinergies dins la societat.

 • Cultura i ociEducació, recerca i divulgació

  Cuentropía és una cooperativa, que desenvolupa projectes d’educació social transformadora amb l’objectiu de fomentar la lectura i l’acompanyament emocional respectuós. Realitza tallers, assessoraments i formacions lúdiques i creatives, amb els llibres com a recurs socioeducatiu.

 • Cultura i oci

  A la llibreria hi podeu trobar literatura, assaig, còmics, llibres infantils i juvenils, més tot d’activitats relacionades amb el món del llibre. Podeu passar a veur-la o bé consultar la seva pàgina web i tot el que no tinguin us ho poden demanar.

 • AlimentacióCultura i ociEducació, recerca i divulgació

  Els Corremarges treballem per la recuperació i difusió dels usos populars de la vegetació. Fem recerca en etnobotànica i organitzem xerrades, passejades i tallers per a tots els públics. Som recol·lectors i elaborem conserves amb fruits silvestres o oblidats. Assessorem entitats públiques i privades en la utilització de la vegetació local.

 • Cultura i oci

  És una cooperativa dedicada a oferir diferents tipus d’activitats relacionades amb l’exercici físic a l’aire lliure, preferiblement a la natura. Les propostes estan dirigides a tota mena de públics i engloben diferents pràctiques i metodologies amb la voluntat d’extreure’n els aspectes més funcionals, segons les necessitats de cadascú, i treballar així en perfecta sinergia amb les activitats del dia a dia.

 • Cultura i ociCures i serveis a les personesHabitatge i gestió de l’entornLogística i distribucióRestauració, hostaleria i turisme

  3er sector

  Entitat d’iniciativa social, sense ànim de lucre, que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb més dificultats de la comarca de l’Alt Camp. Desenvolupa projectes socials que creïn ocupació, i afavoreixin la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat i trastorn mental.

 • Cultura i oci

  Associació que treballa per a la promoció dels drets humans i la inclusió social dels joves nouvinguts fent servir les arts del circ, gestiona dues llars de joves per a viure i formar-se i dona suport a la cooperativa Giravolt d’inserció laboral.

 • Consultoria i desenvolupament localCultura i ociEducació, recerca i divulgació

  Entitat que treballa en l’anàlisi, el debat i la promoció dels productes agroalimentaris de proximitat, els territoris on es fan i les persones que els treballen. També en la defensa del paisatge, el turisme responsable, la cultura i el desenvolupament social.

 • Assessoria i serveis jurídicsCultura i ociCures i serveis a les personesRestauració, hostaleria i turisme

  Associació amb local fisic a Tarragona que funciona com a centre social, cultural i artistic, amb cafetería vegana i Cat Cafè. S’organitzen activitats diverses com xerrades, tallers, debats, presentacions de llibres, yoga…

 • Cultura i ociEducació, recerca i divulgacióRestauració, hostaleria i turisme

  La Somereta dinamitza l’àrea Priorat nord i Montsant a través de La Porta del Congost, un projecte que gestiona el refugi de l’ermita de Sant Antoni i Santa Bàrbara d’Ulldemolins i organitza activitats aprofitant el potencial de l’entorn i el vincle estret amb el territori.