Descripció

Cooperativa de persones organitzades en el consum de béns i serveis, en un territori divers i majoritàriament urbà des del 1979, quan es va decidir abastir-se de productes agroecològics i d’ús casolà. Fem intercooperació dins l’economia social i solidària.

Serveis

 • Alimentació
  • Venda de productes d’alimentació i neteja per a la llar, tant al local com a través de repartiment a domicili.
 • Consultoria i desenvolupament local
  • Punt d’informació de consum crític i conscient, opcions.coop.

Forma jurídica
Cooperativa de consum

Xarxes en les que participa
CoopCamp, XES, Federació de Cooperatives de Consum, Pam a Pam.

Balanç social
No

Telèfons
654561024 i 977331647

DireccióC/ Pròsper de Bofarull, 26 43202 Reus (Baix Camp)

Entitats relacionades

 • Consultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióRestauració, hostaleria i turisme

  Camins km0 és un projecte cooperatiu de turisme sostenible i local al Camp de Tarragona – Costa Daurada. Oferim en exclusiva la Ruta Jujol, per descobrir el llegat de l’arquitecte tarragoní col·laborador de Gaudí.

 • Consultoria i desenvolupament localCultura i ociEducació, recerca i divulgació

  Cooperativa d’iniciativa social que treballa amb l’objectiu de transformar el seu entorn, a través de propostes socials, culturals i d’entreteniment amb l’educació, la comunicació i la participació com a eines. Treballen en múltiples àrees organitzant equips de treball per projectes, generant sinergies dins la societat.

 • Comunicació i tecnologiaConsultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióHabitatge i gestió de l’entorn

  Som una cooperativa d’arquitectes que projectem a l’abast de tothom, reivindicant els espais dignes i de qualitat, potenciant la sostenibilitat a través del bon disseny, posant en valor el patrimoni construït, fomentant l’habitatge cooperatiu i fent pedagogia del territori.

 • Comunicació i tecnologiaConsultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgació

  El Far Cooperatiu és una agència de comunicació cooperativa que treballem des d’una òptica social i participativa amb l’objectiu de visibilitzar col·lectius que habitualment no tenen veu. Oferim el nostres serveis tenint en compte la petjada ecològica, l’enfortiment de la xarxa d’Economia Social, Solidària i Cooperativa i la proximitat.

 • Consultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióRestauració, hostaleria i turisme

  És una cooperativa de treball associat integrada per professionals dels camps de la biologia, la geologia, l’enginyeria forestal i les ciències ambientals que ofereix serveis d’ecoturisme, activitats de team building, educació i divulgació ambiental, estudi i gestió del medi natural i participació ciutadana.

 • Consultoria i desenvolupament localEnergia

  Enernou és una cooperativa de treball dedicada a l’àmbit de les energies renovables, assessorament energètic, consultoria tècnica i estratègica per a empreses i persones del Camp de Tarragona.

 • ComerçCures i serveis a les personesHabitatge i gestió de l’entorn

  Empresa d’inserció · 3er sector

  Treballa per a la formació i inserció laboral de persones amb risc d’exclusió social. Al servei d’aquest objectiu s’emmarca tant l’oferta de formació ocupacional com la realització d’activitats econòmiques que persegueixen un triple impacte: la inserció laboral de persones vulnerables, la millora mediambiental i la satisfacció d’una necessitat social.

 • Consultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgació

  Icaria és una cooperativa sense ànim de lucre que neix amb l’objectiu de gestionar i dinamitzar projectes socials i culturals al territori, incorporant en les seves accions una mirada transformadora, tenint com a eix principal l’economia social i solidària. A Icaria els agrada treballar amb i per les persones.

 • Assessoria i serveis jurídicsConsultoria i desenvolupament local

  INSTA és una consultoria que advoca per la sostenibilitat i el dret ambiental, que actualment compta amb una experiència de més de deu anys. INSTA integra coneixements tècnics i jurídics ambientals per tal d’oferir serveis en els camps del dret ambiental, els estudis ambientals i territorials, i l’acompanyament en processos de diàleg ambiental.

 • AlimentacióConsultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgació

  L’Aresta som una cooperativa que treballem per la sostenibilitat i la transformació social a partir del desenvolupament de l’agroecologia, la sobirania alimentaria, l’economia social, solidària i feminista, mitjançant pràctiques de cooperació social i autogestionàries.