Descripció

Cooperativa que fusiona l’art de la il·lustració i l’artesania tèxtil, tot creant productes tèxtils sostenibles i personalitzats, tant per a administracions, per a entitats i associacions, com per a particulars.

Serveis

 • Comunicacio i tecnologia
  • Disseny i confecció de manera personalitzada, amb materials de proximitat i sostenibles, per cosidores locals, qualsevol producte tèxtil.
  • Pack “El poble et dona la benvinguda!”, ofert a Ajuntaments per donar la benvinguda als nadons a la localitat d’una manera personalitzada i única.
  • Línia “Seguici popular il·lustrat”: productes tèxtils il·lustrats amb motius de diferents entitats de cultura popular.
  • Tapagots en format lligacua: element dissuasiu per evitar la submissió química adreçat a qualsevol administració pública, punts liles, entitats, associacions, etc. Realitzem el disseny especialment per a cada client.
  • Marxandatge personalitzat realitzat amb criteris ètics, sostenibles i de proximitat.

Forma jurídica
Cooperativa de treball

Xarxes en les que participa

Balanç social
No

Telèfons
636591771

DireccióC/ de Luzymar 4B 43893 Altafulla

Entitats relacionades

 • Comunicació i tecnologiaConsultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióHabitatge i gestió de l’entorn

  Som una cooperativa d’arquitectes que projectem a l’abast de tothom, reivindicant els espais dignes i de qualitat, potenciant la sostenibilitat a través del bon disseny, posant en valor el patrimoni construït, fomentant l’habitatge cooperatiu i fent pedagogia del territori.

 • Comunicació i tecnologiaConsultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgació

  El Far Cooperatiu és una agència de comunicació cooperativa que treballem des d’una òptica social i participativa amb l’objectiu de visibilitzar col·lectius que habitualment no tenen veu. Oferim el nostres serveis tenint en compte la petjada ecològica, l’enfortiment de la xarxa d’Economia Social, Solidària i Cooperativa i la proximitat.

 • Comunicació i tecnologiaLogística i distribució

  3er sector

  La Fundació Topromi és una entitat de la Fundació Catalunya La Pedrera, que treballa per a la integració social i laboral de les persones amb discapacitat i de joves en situació de vulnerabilitat social. Des del nostre servei d’ocupació generem llocs de treball, principalment en el sector de manipulats.

 • Comunicació i tecnologiaCultura i oci

  Cooperativa especialitzada en la creació audiovisual, la comunicació i la producció d’esdeveniments culturals. Els seus àmbits de treball són el territori, el medi ambient i la memòria.

 • Comunicació i tecnologia

  Ofereix serveis de telecomunicacions sota uns valors socials de base. Tenen la seu a Valls i els mou la responsabilitat cap a les persones i el seu territori.

 • Comunicació i tecnologia

  Software Solutions ofereix solucions de programari estàndard i a mida per al seu negoci així com serveis de creació de pagines web, botigues virtuals i consultoria informàtica.