Descripció

Software Solutions ofereix solucions de programari estàndard i a mida per a qualsevol negoci, així com serveis de creació de pàgines web, botigues virtuals i consultoria informàtica.

Serveis

 • Comunicació i tecnologia
  • SERVEI TÈCNIC. Assessorament en compra d’equips informàtics i perifèrics. Instal·lació, reparació i configuració de programes i perifèrics amb desplaçament al lloc de la
   clientela. Venda de programes estàndard.
  • PÀGINES WEB. Creació/manteniment de pàgines web i botigues en línia totalment a mida. Posicionament web als diferents buscadors.
  • PROGRAMES. Programació a mida de diferents programes de gestió. Programació d’aplicacions mòbil i tauleta.
  • XARXES. Creació de comptes a les diferents xarxes socials i gestió de xarxes.

Forma jurídica
Cooperativa de treball

Xarxes en les que participa

Balanç social
No

DireccióRaval de Sant Pere, 31 43201 Reus (Baix Camp)

Entitats relacionades

 • Comunicació i tecnologiaConsultoria i desenvolupament localCultura i ociCures i serveis a les personesEducació, recerca i divulgacióHabitatge i gestió de l’entorn

  És una cooperativa d’iniciativa social que treballa amb l’objectiu de transformar el seu entorn a través de propostes socials, culturals i d’entreteniment mitjançant l’educació, la comunicació i la participació. Incideix en múltiples àrees tot organitzant equips de treball
  per projectes i generant sinergies dins de la societat.

 • Comunicació i tecnologiaConsultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióHabitatge i gestió de l’entorn

  És una cooperativa d’arquitectes que fa projectes a l’abast de tothom, reivindicant els espais dignes i de qualitat, potenciant la sostenibilitat a través del disseny de qualitat, posant en valor el patrimoni construït, fomentant l’habitatge cooperatiu, i fent pedagogia del territori.

 • Comunicació i tecnologiaConsultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgació

  El Far Cooperatiu és una agència de comunicació cooperativa que treballa des d’una òptica social i participativa amb l’objectiu de donar visibilitat a col·lectius que habitualment no tenen veu. Ofereix els seus serveis tenint en compte la petjada ecològica, així com l’enfortiment de la xarxa d’Economia Social, Solidària i Cooperativa, i la proximitat.

 • Comunicació i tecnologiaCultura i oci

  Cooperativa especialitzada en la creació audiovisual, la comunicació i la producció d’esdeveniments culturals. Els seus àmbits de treball són el territori, el medi ambient i la memòria.

 • Comunicació i tecnologia

  El constitueixen 5 persones mogudes, per sobre de tot, per un sentit de responsabilitat vers les persones i el territori. Ofereixen serveis de telecomunicacions, tot preservant uns valors socials de base. Si t’atrau el seu projecte, tant de bo sigui per qui són, què fan, i com treballen.

 • Comunicació i tecnologiaLogística i distribució

  Fundació Topromi es dedica a l’atenció i millora de la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional a través de la integració social i laboral. Disposa d’un CET i un STO que donen suport a més de 60 persones. Ofereix serveis d’enquadernació, impressió, manipulats diversos i digitalització documental.