Descripció

Software Solutions ofereix solucions de programari estàndard i a mida per a qualsevol negoci, així com serveis de creació de pàgines web, botigues virtuals i consultoria informàtica.

Serveis

 • Comunicació i tecnologia
  • SERVEI TÈCNIC. Assessorament en compra d’equips informàtics i perifèrics. Instal·lació, reparació i configuració de programes i perifèrics amb desplaçament al lloc de la
   clientela. Venda de programes estàndard.
  • PÀGINES WEB. Creació/manteniment de pàgines web i botigues en línia totalment a mida. Posicionament web als diferents buscadors.
  • PROGRAMES. Programació a mida de diferents programes de gestió. Programació d’aplicacions mòbil i tauleta.
  • XARXES. Creació de comptes a les diferents xarxes socials i gestió de xarxes.

Forma jurídica
Cooperativa de treball

Àmbit territorial
Internacional

Xarxes en les que participa

Balanç social
No

Direcció
Raval de Sant Pere, 31 43201 Reus (Baix Camp)

Entitats relacionades

 • Comunicació i tecnologiaConsultoria i desenvolupament localCultura i ociCures i serveis a les personesEducació, recerca i divulgacióHabitatge i gestió de l’entorn

  És una cooperativa d’iniciativa social que treballa amb l’objectiu de transformar el seu entorn a través de propostes socials, culturals i d’entreteniment mitjançant l’educació, la comunicació i la participació. Incideix en múltiples àrees tot organitzant equips de treball
  per projectes i generant sinergies dins de la societat.

 • Comunicació i tecnologiaConsultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióHabitatge i gestió de l’entorn

  És una cooperativa d’arquitectes que fa projectes a l’abast de tothom, reivindicant els espais dignes i de qualitat, potenciant la sostenibilitat a través del disseny de qualitat, posant en valor el patrimoni construït, fomentant l’habitatge cooperatiu, i fent pedagogia del territori.

 • Comunicació i tecnologiaConsultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgació

  El Far Cooperatiu és una agència de comunicació cooperativa que treballa des d’una òptica social i participativa amb l’objectiu de donar visibilitat a col·lectius que habitualment no tenen veu. Ofereix els seus serveis tenint en compte la petjada ecològica, així com l’enfortiment de la xarxa d’Economia Social, Solidària i Cooperativa, i la proximitat.

 • Comunicació i tecnologiaCultura i oci

  Cooperativa especialitzada en la creació audiovisual, la comunicació i la producció d’esdeveniments culturals. Els seus àmbits de treball són el territori, el medi ambient i la memòria.

 • Comunicació i tecnologia

  El constitueixen 5 persones mogudes, per sobre de tot, per un sentit de responsabilitat vers les persones i el territori. Ofereixen serveis de telecomunicacions, tot preservant uns valors socials de base. Si t’atrau el seu projecte, tant de bo sigui per qui són, què fan, i com treballen.

 • Comunicació i tecnologiaLogística i distribució

  Fundació Topromi es dedica a l’atenció i millora de la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional a través de la integració social i laboral. Disposa d’un CET i un STO que donen suport a més de 60 persones. Ofereix serveis d’enquadernació, impressió, manipulats diversos i digitalització documental.