Carregant Esdeveniments

AQUÍ ASSESSOREM L’ECONOMIA SOCIAL

Itinerari formatiu per a gestories, assessories i notaries.

L’Ateneu Cooperatiu del Camp de Tarragona presenta l’Itinerari Formatiu “Aquí assessorem l’Economia Social” per a professionals de gestories, assessories, consultories i notaries, que es durà a terme en 6 sessions del 13 al 30 de setembre. L’objectiu de l’itinerari és facilitar eines, recursos i suport necessari a prescriptors/es i professionals de l’àmbit de les assessories i gestories per poder oferir un bon servei de gestió i suport a l’administració d’empreses cooperatives, un sector en creixement.

Des de 2009, en plena crisi econòmica, fins ara a Catalunya s’ha passat de 3.900 a 4.200 cooperatives, i de 38.000 persones ocupades a 46.000. Una dada rellevant si es té en compte que el cooperativisme encara està poc implantat en segons quins territoris.

Tot plegat s’atribueix a la tasca de taca d’oli que s’està fent per part dels 14 ateneus cooperatius, agrupacions de cooperatives i administracions locals que despleguen en el territori les polítiques de foment de l’economia social i solidària

 

SEGELL “AQUÍ ASSESSOREM L’ECONOMIA SOCIAL”
S’ha impulsat el segell de formació contínua “Aquí assessorem l’Economia Social” per a gestories i assessories del territori.

El Segell busca reconèixer els/les prescriptors/es que a través de l’Ateneu Cooperatiu realitzin la formació contínua sobre l’Economia Social, Solidària i la fórmula cooperativa.

Més informació

 

SESSIONS

Dilluns 13 de setembre – de les 17:00h a les 20:00h La cooperativa: model societari i organitzatiu amb Miquel Segú

Dimecres 15 de setembre – de les 17:00h a les 20:00h Règim laboral i societari amb Ernest Garcia

Dijous 16 de setembre – de les 17:00h a les 20:00h Règim econòmic i comptable amb Ricard Garcia

Dimarts 21 de setembre – de les 17:00h a les 20:00h Règim fiscal amb Sabrina Ejarque

Dimarts 28 de setembre – de les 17:00h a les 20:00h Finançament i recursos econòmics amb Sabrina Ejarque

Dijous 30 de setembre – de les 17:00h a les 19:00h La tramitació electrònica del Registre General de Cooperatives de Catalnuya amb Núria Ruiz

Recinte

ON-LINE (Plataforma Zoom)

Compartiu aquesta història. Trieu la vostra plataforma!

Go to Top