Carregant Esdeveniments

CoopCamp, Reus Sud Comunalitat i La Dinamo organitzem i col·laborem en un cicle de tres sessions per impulsar un grup de persones interessades a tirar endavant un projecte d’habitatge cooperatiu en cessió d’ús a Reus

L’objectiu és que al final d’aquest cicle de tres sessions hi hagi un primer grup motriu que vulgui tirar endavant un projecte d’habitatge cooperatiu a Reus que afavoreixi al màxim l’assequibilitat i la inclusivitat. La idea és que en un futur existeixi a Reus un projecte de proporció mitjà-gran amb almenys 20 unitats de convivència en sòl de titularitat pública o privada.

Programa

09/11/2023

Sessió 1 – SESSIÓ DIVULGATIVA | Què és l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús?

Introducció i explicació del model d’habitatge cooperatiu, les seves característiques, experiències en el territori i les passes per impulsar un projecte autogestionat i arrelat al territori. També hi haurà torn obert de paraula i una petita dinàmica de coneixença.

14/12/2023

Sessió 2 – SESSIÓ D’IMAGINARIS | Quin és l’habitatge cooperatiu que volem construir?

En aquesta sessió ens centrarem en parlar de la part arquitectònica d’un projecte, posant èmfasi en els espais col·lectius de la cooperativa i en com podem crear comunitat i arrelament amb el barri. Aquesta sessió tindrà un caràcter més pràctic amb dinàmiques per conèixer les diferents visions de les persones assistents.

25/01/2024

Sessió 3 – SESSIÓ D’ACTIVACIÓ | Quines són les fases d’un projecte d’habitatge cooperatiu?

S’explicaran en detall les diferents fases de promoció d’un projecte; des de el moment de creació del grup, l’accés al sol o a un edifici, el finançament, etc. Es traçarà un full de ruta amb les passes a seguir en funció de la composició del grup que hagi sorgit a Tarragona i tenint en compte les oportunitats que hi pot haver en el municipi.

 

Totes les sessions es fan presencialment al al Centre Cívic Mas Abelló.

 

 

Mostra els detalls

Data:
25 gener
Hora:
18:00 - 20:00
Categories d'Esdeveniment:
,
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, , , , , , ,

Compartiu aquesta història. Trieu la vostra plataforma!

Go to Top