Carregant Esdeveniments

CoopCamp, el Casal Popular Sageta de Foc i La Dinamo organitzem i col·laborem en un cicle de tres sessions per impulsar un grup de persones interessades a tirar endavant un projecte d’habitatge cooperatiu en cessió d’ús a Tarragona

L’objectiu és que al final d’aquest cicle de tres sessions hi hagi un primer grup motriu que vulgui tirar endavant un projecte d’habitatge cooperatiu a Tarragona que afavoreixi al màxim l’assequibilitat i la inclusivitat. La idea és que en un futur existeixi a Tarragona un projecte de proporció mitjà-gran amb almenys 20 unitats de convivència en sòl de titularitat pública o privada.

Programa

25/10/2023

Sessió 1 – SESSIÓ DIVULGATIVA | Què és l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús?

Introducció i explicació del model d’habitatge cooperatiu, les seves característiques, experiències en el territori i les passes per impulsar un projecte autogestionat i arrelat al territori. També hi haurà torn obert de paraula i una petita dinàmica de coneixença.

04/12/2023

Sessió 2 – SESSIÓ D’IMAGINARIS | Quin és l’habitatge cooperatiu que volem construir?

En aquesta sessió ens centrarem en parlar de la part arquitectònica d’un projecte, posant èmfasi en els espais col·lectius de la cooperativa i en com podem crear comunitat i arrelament amb el barri. Aquesta sessió tindrà un caràcter més pràctic amb dinàmiques per conèixer les diferents visions de les persones assistents.

31/01/2024

Sessió 3 – SESSIÓ D’ACTIVACIÓ | Quines són les fases d’un projecte d’habitatge cooperatiu?

S’explicaran en detall les diferents fases de promoció d’un projecte; des de el moment de creació del grup, l’accés al sol o a un edifici, el finançament, etc. Es traçarà un full de ruta amb les passes a seguir en funció de la composició del grup que hagi sorgit a Tarragona i tenint en compte les oportunitats que hi pot haver en el municipi.

 

Totes les sessions es fan presencialment al Casal Popular Sageta de Foc. Cal inscripció prèvia.

 

 

Mostra els detalls

Data:
31 gener
Hora:
18:00 - 20:00
Categories d'Esdeveniment:
,
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, , , , , , ,

Compartiu aquesta història. Trieu la vostra plataforma!

Go to Top