L’Ateneu Cooperatiu del Camp engega així les accions per promoure espais de trobada, coordinació, aprenentatge, innovació, creació i assessorament en l’àmbit de l’economia social i cooperativa.

L’Institut Municipal de Formació i Empresa Mas Carandell de Reus ha acollit la primera jornada de formació organitzada per CoopCamp, l’Ateneu Cooperatiu del Camp. Durant la sessió, impartida el dijous 16 de febrer, s’han tractat qüestions com la filosofia i el funcionament de la fórmula cooperativa respecte d’altres fórmules jurídiques.

L’objectiu del seminari, dirigit al personal tècnic de l’administració pública i a professionals del Tercer Sector amb serveis d’inserció laboral, era, d’una banda, oferir la formació necessària per tal que es coneguin les particularitats de la fórmula cooperativa. I, de l’altra, oferir recolzament al personal tècnic per tal que puguin promoure la fórmula cooperativa en l’execució de la seva feina.

La formació ha anat a càrrec d’Ernest Garcia, membre del Col·lectiu Ronda, i ha comptat amb 25 assistents.