cartell conferència 13/02/2018

Vols engegar un projecte d’empresa en col·lectiu?

Dimarts 13 de febrer, de 18:30 h a 20:00 h, a Tarragona Impulsa, Av. Vidal i Barraquer s/n, Tabacalera – M1, 2n pis

Inscripció gratuïta a:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe544lY54wey2tw5HPVkw4NW8H3-Ev2MEiSkAEIGe-vetanyA/viewform

 Busques orientació per engegar un projecte d’empresa amb valors? Vols apropar-te al cooperativisme per saber si encaixa amb el teu projecte? Vols crear una empresa horitzontal i democràtica? Vine a informar-te per poder decidir cap a on orientar la teva iniciativa amb coneixement i amplitud de mires.

La conferencia anirà destinada a explicar els valors i les particularitats que diferencien una cooperativa d’una empresa mercantil comuna. Els continguts seran bàsics, de nivell  introductori, l’objectiu és que la gent s’hi familiaritzi i pugui fer preguntes amb els dubtes que li sorgeixin. En qualsevol cas, estem parlant de persones que tenen el projecte en una fase molt inicial, que encara es troben en la idea i no l’han materialitzada.

També pot estar dirigida a ciutadans que no tenen necessàriament un projecte empresarial però estan interessats en la fórmula cooperativa i volen saber-ne més.

 

cartell conferència 20/02/2018

Tens dubtes a l’hora de gestionar l’activitat econòmica de la teva associació?

Dimarts 20 de febrer, de 18:30 h a 20:30 h, a Tarragona Impulsa, Av. Vidal i Barraquer s/n, Tabacalera – M1, 2n pis

 Inscripció gratuïta a:
http://bit.ly/2FOVSfy

Busques ajuda per a la gestió econòmica i fiscal de la teva associació? Voldries informar-te sobre com regularitzar l’activitat o sobre com gestionar els ingressos i les persones contractades? Existeix la possibilitat de cooperativitzar el projecte? Vine a informar-te de tot això i molt més!

En aquest cas la idea és apropar-se a la gran majoria d’associacions del Camp de Tarragona, els casos d’associacions que tenen activitat econòmica (ja sigui per guanyar-se la vida o de manera altruista per l’Associació), i que volen conèixer i dominar plenament les gestions necessàries en el terreny econòmic, fiscal o laboral. Es tracta d’un cas molt habitual en les entitats del nostre territori.