Entrevista a l’espai Impulsa’t de Tarragona Ràdio.

Un espai en col·laboració amb Tarragona Impulsa per parlar de formació, ocupació i emprenedoria. Tarragona Impulsa s’ha convertit en l’espai de referència de l’Ateneu Cooperatiu del Camp a la comarca del Tarragonès. L’Ateneu CoopCamp encapçala, un any més, el projecte dels Ateneus Cooperatius a les comarques de Tarragona. L’organització forma part d’una xarxa de catorze ateneus impulsada des del programa aracoop del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i ofereix un servei gratuït d’informació i acompanyament a persones que desitgin constituir-se com a cooperativa per tirar endavant el seu projecte empresarial. En parlem amb Valle Mellado i Pedro Redondo, tècnics del Tarragonès del programa Coopcamp.

Àudio:

 

Més informació a: http://www.tarragonaradio.cat/contingut_programa/impulsat_dijous_22_de_febrer/1/834/15267