Com encaixa el model cooperatiu al negoci d’un psicòleg o pedagog?

L’Ateneu Cooperatiu CoopCamp impulsa dues jornades de formació destinades als professionals, col·legiats o estudiants d’aquestes dues disciplines per apropar-los a l’economia social i la fórmula cooperativa. L’objectiu és aportar la informació necessària per plantejar-se com a opció de negoci el model cooperatiu, tot comparant-lo amb el model mercantil.

A través d’aquestes formacions, que aniran a càrrec de la gestoria especialitzada Col·lectiu Ronda SCCL, es pretén fer un primer esbós sobre l’economia social i cooperativa i dels seus valors, per posteriorment aprofundir en diferents tipus de cooperatives i conèixer-ne les principals característiques pel que fa a règim fiscal i laboral, model societari i de propietat, participació econòmica, etc. També s’exposaran diferents casos d’èxit empresarial cooperatiu.

La jornada adreçada als col·legiats, professionals i estudiants de Psicologia se celebrarà el dimecres 30 de gener a la sala d’actes del Col·legi Oficial de Psicologia de Tarragona (C/ Ramón y Cajal, 11) de 18h a 20h.

D’altra banda, la formació destinada als col·legiats, professionals i estudiants de Pedagogia es realitzarà el dijous 21 de febrer al Col·legi Oficial de Pedagogs de Tarragona (Rambla Nova, 12) de 17:30h a 19:30h.

Per a assistir-hi cal inscriure’s gratuïtament al web de l’Ateneu Cooperatiu del Camp. https://coopcamp.cat

Pel que fa a la jornada adreçada al col·lectiu de psicologia des d’aquí: https://coopcamp.cat/esdeveniment/apropament-a-leconomia-social-i-la-formula-cooperativa-collegi-de-psicolegs-de-tarragona/

I pel que fa a la jornada adreçada al col·lectiu de pedagogia des d’aquí:  https://coopcamp.cat/esdeveniment/apropament-a-leconomia-social-i-la-formula-cooperativa-al-collegi-de-pedagogs-de-tarragona/