L’objectiu és facilitar que els projectes marxin de vacances amb estratègies de sostenibilitat dissenyades per afrontar la segona meitat de l’any

Estiu Cooperatiu” és la nova proposta de CoopCamp per facilitar que les cooperatives del Camp de Tarragona puguin revisar la sostenibilitat dels seus projectes per marxar de vacances amb la feina feta. Tindrà lloc el proper 15 de juliol, de 9 a 17,30 h, a l’espai Tabacalera de Tarragona.

Arrel dels dubtes i necessitats que molts projectes cooperatius plantegen a l’Ateneu a l’hora de buscar la seva viabilitat, CoopCamp llença aquesta proposta en la que els equips podran treballar en els seus projectes de forma presencial guiats per l’expertesa de professionals del sector.

Es tracta d’una proposta dirigida especialment a projectes de l’economia social i solidària del Camp de Tarragona.

Sota el lema “Renovem l’aire de la cooperativa!”, la jornada es planteja en dues sessions en format taller. El primer d’ells, “Estratègies per trobar la viabilitat dels nostres projectes”, tindrà lloc durant la franja de matí i consistirà en un espai pràctic guiat per l’Esther Perelló, experta en innovació estratègica de projectes cooperatius i membre de la cooperativa Fasolà.

El segon taller, “Com apliquem una mirada feminista a la nostra cooperativa” es realitzarà a la tarda i servirà per conèixer eines pràctiques de l’economia feminista per fomentar la sostenibilitat i les cures col·lectives de l’equip. Anirà a càrrec de Júlia Granell, membre de la secretaria tècnica de CoopCamp i consultora feminista.

Aquests tallers es plantegen com un treball incial perquè els equips de les cooperatives puguin focalitzar la segona meitat de l’any, però es complementaran amb sessions d’assessorament individualitzats per poder-ho seguir treballant.

La jornada inclou un dinar d’estiu compartit que servirà de retrobament per a les persones que formen part del moviment cooperatiu del Camp de Tarragona. Aquest espai també es planteja com una manera de formentar la intercooperació.

La participació a “Estiu Cooperatiu” és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament.

MÉS INFORMACIÓ I inscripcions