CoopCamp inicia al setembre les noves propostes formatives del consolidem-nos per donar eines als projectes cooperatius

El programa “Consolidem-nos”, està pensat per al creixement de les cooperatives del Camp de Tarragona

CoopCamp proposa noves sessions formatives dins d’aquesta edició del “Consolidem-nos,  una programació dirigida especialment a cooperatives i projectes de l’economia social i solidària del Camp de Tarragona.

El programa vol facilitar eines i recursos que ajudin a consolidar l’activitat de les cooperatives existents i a millorar la gestió diària dels seus projectes.

Queden encara 4 propostes formatives, aprofita-les!!

La primera d’elles, Comunicació no violenta a les nostres organitzacions està formada per 1 sessió que se celebraran el dia  20 de setembre de 17h a 19h. A partir d’una sessió molt pràctica, mostrarem els diferents passos i punts clau de la comunicació No Violenta. Aprendrem a deixar de banda els judicis i les interpretacions, per comprendre quines són les necessitats reals que ens mouen a nosaltres i als altres. A identificar quines són les intencions i a on volem posar l’atenció quan comuniquem.

Amb aquesta eina podem aprendre a dir No, a dialogar amb persones amb qui tenim dificultats, a escoltar amb empatia i a facilitar relacions harmonioses. Amb Insta Jurídics.

Inscripcions

 

El dia 22 de setembre de 16h a 18h es durà a terme el taller Reforma laboral: Com ens hi estem adaptant? Aquest taller ens ajudarà a conèixer la reforma laboral i les seves particularitats i a detectar els canvis que aquesta ha provocat al nostre dia a dia en les nostres cooperatives i entitats. Col·lectiu Ronda

Inscripcions

 

Els dies 27 de setembre i 4 d’octubre de 16h a 18h , Estratègia de comunicació i vendes.  El Far Cooperatiu, ens ajudarà a adquirir eines personals que ens ajudin a millorar l’actitud davant la tasca comercial, enfocada a assolir amb més èxit els objectius de venda marcats, així com conèixer el procés de disseny d’una estratègia de comunicació i vendes per als vostres projectes. També ens aproximarem al concepte de planificació comercial i de la comunicació per tal d’adquirir eines i recursos per millorar la gestió de la comunicació dels vostres projectes.

Inscripcions

 

Finalment a l’octubre quedarà la proposta de Tràmits en linea del registre i documentació social, que es durà a terme el dia 24 d’octubre de 10h a 12h. De la mà de Milmans coneixerem la documentació social d’una cooperativa i els canvis que hi ha hagut en aquests, com mantenir la documentació actualitzada i eines que ens facilitin  la presentació de documents al Registre.

Inscripcions

 

Totes les propostes formatives son gratuïtes i es realitzaran en línia.

INSCRIPCIONS