• Comunicació i tecnologiaConsultoria i desenvolupament localCultura i ociCures i serveis a les personesEducació, recerca i divulgacióHabitatge i gestió de l’entorn

  És una cooperativa d’iniciativa social que treballa amb l’objectiu de transformar el seu entorn a través de propostes socials, culturals i d’entreteniment mitjançant l’educació, la comunicació i la participació. Incideix en múltiples àrees tot organitzant equips de treball
  per projectes i generant sinergies dins de la societat.

  Telèfons
  626.420.684

  Direcció
  C/ Fortuny 23, Cooperativa Obrera Tarraconense, despatx 1 – 43001 Tarragona (Tarragonès)

 • Comunicació i tecnologiaConsultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióHabitatge i gestió de l’entorn

  És una cooperativa d’arquitectes que fa projectes a l’abast de tothom, reivindicant els espais dignes i de qualitat, potenciant la sostenibilitat a través del disseny de qualitat, posant en valor el patrimoni construït, fomentant l’habitatge cooperatiu, i fent pedagogia del territori.

  Telèfons
  606.333.526 / 695.285.341 / 699.627.440

  Direcció
  C/ Sant Antoni, 13 baixos 43800 Valls (Alt Camp)

 • Comunicació i tecnologiaConsultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgació

  El Far Cooperatiu és una agència de comunicació cooperativa que treballa des d’una òptica social i participativa amb l’objectiu de donar visibilitat a col·lectius que habitualment no tenen veu. Ofereix els seus serveis tenint en compte la petjada ecològica, així com l’enfortiment de la xarxa d’Economia Social, Solidària i Cooperativa, i la proximitat.

  Direcció
  C/ de la Unió, 10 1r 43001 Tarragona (Tarragonès)

 • Comunicació i tecnologiaCultura i oci

  Cooperativa especialitzada en la creació audiovisual, la comunicació i la producció d’esdeveniments culturals. Els seus àmbits de treball són el territori, el medi ambient i la memòria.

  Telèfons
  659.079.769 / 670.435.625

  Direcció
  C/ Sant Antoni, 17 43800 Valls (Alt Camp)

 • Comunicació i tecnologia

  El constitueixen 5 persones mogudes, per sobre de tot, per un sentit de responsabilitat vers les persones i el territori. Ofereixen serveis de telecomunicacions, tot preservant uns valors socials de base. Si t’atrau el seu projecte, tant de bo sigui per qui són, què fan, i com treballen.

  Telèfons
  977.612.200

  Direcció
  Plaça El Pati, 2 43800 Valls (Alt Camp)

 • Comunicació i tecnologia

  Software Solutions ofereix solucions de programari estàndard i a mida per a qualsevol negoci, així com serveis de creació de pàgines web, botigues virtuals i consultoria informàtica.

  Direcció
  Raval de Sant Pere, 31 43201 Reus (Baix Camp)

 • Comunicació i tecnologiaLogística i distribució

  Fundació Topromi es dedica a l’atenció i millora de la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional a través de la integració social i laboral. Disposa d’un CET i un STO que donen suport a més de 60 persones. Ofereix serveis d’enquadernació, impressió, manipulats diversos i digitalització documental.

  Telèfons
  977.13.37.12

  Direcció
  Av. Manuel Carrasco i Formiguera, 14 43100 Tarragona (Tarragonès)