Descripció

La Cooperativa de Falset Marçà (DO Montsant) és el resultat de la fusió entre les cooperatives de Marçà i de Falset, dos pobles veïns separats tan sols per 3 quilòmetres a la part meridional de la comarca del Priorat. La producció de vins i olis de qualitat és la seva principal activitat.

Serveis

 • Alimentació
  • Elaboració i venta de vi DO Montsant, oli d’oliva verge extra i vermut.
 • Restauració, hosteleria i turisme
  • Enoturisme: endinsa’t a la DO Montsant de la mà de la Cooperativa Falset Marçà. L’autenticitat del territori en format experiència, aproxima terreny i visitant.

Forma jurídica
Cooperativa agrària

Xarxes en les que participa
CoopCamp, FCAC

Balanç social
No

Telèfons
977 830 105

DireccióC/ Miquel Barceló 31 43730 Falset

Entitats relacionades

 • AlimentacióCures i serveis a les personesHabitatge i gestió de l’entornLogística i distribucióRestauració, hostaleria i turisme

  3er sector

  És una entitat social sense ànim de lucre, declarada d’utilitat pública, que des de l’any 1983 treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional, amb problemàtiques relacionades amb la salut mental, i/o en situació o risc d’exclusió social.

 • Consultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióRestauració, hostaleria i turisme

  Camins km0 és un projecte cooperatiu de turisme sostenible i local al Camp de Tarragona – Costa Daurada. Oferim en exclusiva la Ruta Jujol, per descobrir el llegat de l’arquitecte tarragoní col·laborador de Gaudí.

 • Alimentació

  Les cooperatives agràries de Catalunya s’organitzen entorn a la seva Federació (FCAC), entitat que treballa per potenciar el creixement i la competitivitat del sector cooperatiu agroalimentari, un compromís que ha fet extensiu al conjunt de la població agrària i el món rural.

 • Consultoria i desenvolupament localEducació, recerca i divulgacióRestauració, hostaleria i turisme

  És una cooperativa de treball associat integrada per professionals dels camps de la biologia, la geologia, l’enginyeria forestal i les ciències ambientals que ofereix serveis d’ecoturisme, activitats de team building, educació i divulgació ambiental, estudi i gestió del medi natural i participació ciutadana.

 • AlimentacióCultura i ociEducació, recerca i divulgació

  Els Corremarges treballem per la recuperació i difusió dels usos populars de la vegetació. Fem recerca en etnobotànica i organitzem xerrades, passejades i tallers per a tots els públics. Som recol·lectors i elaborem conserves amb fruits silvestres o oblidats. Assessorem entitats públiques i privades en la utilització de la vegetació local.

 • AlimentacióLogística i distribució

  3er sector

  És una cooperativa agroalimentària formada per setze productors artesans de la Conca de Barberà. Fet a La Conca neix arrel del sentiment comú de donar valor i veu a l’artesania agroalimentària de la nostra terra, és a dir, als productes de proximitat elaborats amb les nostres pròpies mans.

 • Cultura i ociCures i serveis a les personesHabitatge i gestió de l’entornLogística i distribucióRestauració, hostaleria i turisme

  3er sector

  Entitat d’iniciativa social, sense ànim de lucre, que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb més dificultats de la comarca de l’Alt Camp. Desenvolupa projectes socials que creïn ocupació, i afavoreixin la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat i trastorn mental.

 • Alimentació

  És una cooperativa que treballa per la integració laboral i la inserció social de joves en situació de risc, en particular joves migrats sols. Ho fa mitjançant La Ganxeta, una foodtruck de venda ambulant d’alimentació i begudes.

 • Alimentació

  La Bajoca és una xarxa de 5 grups de consum locals del Camp de Tarragona, als municipis de Valls, Reus, Vila-seca, La Canonja i Tarragona. Els seus socis s’autoabasteixen de tot tipus de productes ecològics, de proximitat i/o amb criteris socials, principalment alimentaris, a través de comandes setmanals. Té botiga física oberta al públic a Valls.

 • Alimentació

  És una associació de consumidores amb seu a Montblanc que s’organitza per comprar de forma conjunta, directament a productores agroecològiques locals.